Golfo Aranci til Porto Vecchio færge

Golfo Aranci Porto Vecchio færgeruten forbinder Sardinien med Korsika. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Corsica Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Golfo Aranci Porto Vecchio færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Golfo Aranci - Porto Vecchio færgeselskaber

  • Corsica Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 2 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Golfo Aranci Porto Vecchio Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Golfo Aranci Porto Vecchio ruten er for en bil og 2 passagerer.

Golfo Aranci Guide

Golfo Aranci er beliggende på øen Sardinien i Olbia-Tempio, omkring 200 km nord for Cagliari og 13 km nordøst for Olbia. Mange turister besøger strandene på selve golfen, men byens strande er også smukke og inkluderer Cala Moresca, Cala Greca, Sabina og spiaggia Bianca. Beliggende i nærheden er øen Tavolara, som er en marine reserve, og den smukke Capo Coda Cavallo.

Der er færgeforbindelser til Italien med daglige færger til Civitavecchia, Livorno og Fiumicino.

Porto Vecchio Guide

Byen Porto Veccio ligger på øen Korsika, omkring 65 km øst for Sartene og 25 km fra Bonifacio. Byen blev bygget på stedet af en tidligere saltsump og er årsagen til, at regionen ikke blev udviklet før det 20. århundrede, for sumpen var inficerede med myg og malaria. Sumpen blev drænet i det 20. århundrede, hvilket gjorde det muligt for byen at udvikle sig. På trods af denne relativt nylig udvikling, var der et citadel beliggende på en bakke, der daterer tilbage til det 16. århundrede, og som i dag former en del af den nuværende by, mens den anden del er byens marina.
Den maleariske marina har mange cafeer og restauranter, og er et godt sted at slentre gennem og nyde en afslappende sommer aften med venner og familie.