Arbatax til Genova færge

Arbatax Genova færgeruten forbinder Sardinien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Tirrenia. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 17 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Arbatax Genova færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Arbatax - Genova færgeselskaber

  • Tirrenia
    • 2 Afgange Ugentlig 17 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Arbatax Genova Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Arbatax Genova ruten er for en bil og 2 passagerer.

Arbatax Guide

Den lille havn i Arbatax ligger på Sardinien i Italien. Byens centrum er placeret i bunden af Kap Bellavista, som er kendt for sine røde klipper. Omkring byen ligger de højeste bjerge på øen, og de giver byen en betagende baggrund.

Der er færgeforbindelser fra Arbatax til det italienske fastland via færgehavnen i Civitavecchia, Genova, Fiumicino, Olbia og Cagliari.

Genova Guide

Havnebyen Genova ligger i Liguria regionen i Italien ved Middelhavskysten. Genovas historiske centrum er en labyrint af smalle gyder, der fører til små torve, og her kan man ikke lade være med at sætte pris på historien og kulturen. Arkitektonisk er der mange forskellige stilarter, som ligger side om side med en middelalderlig mur.
Byens gamle havn er en populær tiltrækning for turister, som kan nyde alle de ting, som den gamle havn kan byde på. Et populært sted nær molen er byens fyrtårn, hvorfra der er dejlig udsigt over Genova og golfen.
Genovas færgeterminal ligger i Calata Chiappella og herfra er der færgeforbindelser mod Sicilien, Korsika, Spanien, Tunesien og Marokko. Terminalbygningen har alle de sædvanlige passagerfaciliterer og er også kørestol venlig.