Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Marseille - Porto Torres er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Marseille til Porto Torres færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Frankrig til Sardinien side

Marseille - Porto Torres færgeselskaber

Marseille til Porto Torres færge

Find Marseille Porto Torres færgepriser, sejlplaner og tilbud med [--Website--], og sammenlign med andre færgeoverfarter fra Frankrig eller Sardinien.

Brug vores Billetsøgning for at tjekke priser, ledighed og booke billetter fra Marseille til Porto Torres, og sammenlign denne rute med andre muligheder.

Sammenlign talrige overfarter og sejlplaner for Marseille Porto Torres færger online nu, ved at vælge hvor du sejler fra, fra Marseille Porto Torres Billetsøgning og søge.

Marseille Guide

Den franske by og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig, og er landets næststørste by og største kommercielle havn. Ved indgangen til den gamle havn er to store forter; Fort Saint Nicolas mod syd og Fort Saint Jean mod nord. Frioul øhav ligger i Marseille bugten og består af fire øer. Beliggende på en af øerne er Chateau d'If, som blev gjort berømt af en roman af Dumas, Greven af Monte Cristo.

Fire færgeselskaber sejler fra Marseille, og tilbyder forbindelser til Korsika, Sardinien, Algeriet og Tunesien.


Porto Torres Guide

Den italienske by Porto Torres ligger på vestkysten af øen Sardinien, omkring 25 km øst for Gorditanian halvø. Byen, med sin 2000 års historie, er et dejligt sted at besøge, og har både en masse kultur og smukke strande. Byen blev grundlagt i 46 e.kr. af Julius Cæsar og resterne af den antikke by Turris Libisonis er stadig synlige. En populær attraktion i byen er det nationale arkæologiske museum og det arkæologiske område, hvor vigtige artefakter udstilles. Byen har også en række parker og grønne områder, der er åbne for offentligheden og er fantastiske steder at slappe af og nyde byens flora og fauna. Der er også mange restauranter i Porto Torres, hvor man kan nyde det lokale køkken.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Genova, Marseille, Toulon, Barcelona, Civitavecchia og Propriano.