Sassnitz til Rønne færge

Sassnitz Rønne færgeruten forbinder Tyskland med Bornholm. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, BornholmerFærgen. Der er op til 10 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Sassnitz Rønne færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Sassnitz - Rønne færgeselskaber

  • BornholmerFærgen
    • 10 Afgange Ugentlig 3 t 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Sassnitz Rønne Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Sassnitz Rønne ruten er for en bil og 2 passagerer.

Sassnitz Guide

Byen Sassnitz er beliggende på Jasmund halvøen i Tyskland, og er en populær havneby og kystby. Det er også porten til Jasmund National Park, som er Tysklands mindste nationalpark. Parken har unikke kridtklinter, der inspirerede kunstnere som Casper David Friedrich. Nationalparken har haft et nationalpark center på Königsstuhl siden 2004. To udstillinger giver besøgende et indblik i den naturlige verden og Østersøen.

Som følge af sine gode forbindelser til baglandet og dens geografiske nærhed til Skandinavien, Rusland og de baltiske lande, er Sassnitz havn et vigtigt knudepunkt for international passager- og fragttrafik.

Rønne Guide

Rønne ligger på den danske ø Bornholm, som officielt er en del af Danmark, selvom øen faktisk ligger tættere på Sverige, Polen og Tyskland. Rønne er et dejligt sted, hvor man kan slappe af og nyde det smukke landskab og det rolige tempo. Byens ældre kvarterer har været populær blandt turister i en række år, og af særlig interesse er Laksegade og Storegade, som har en række historiske huse, der engang var hjem til købmænd og adelsmænd. Populære seværdigheder inkluderer Bornholms Museum, Forsvarets Museum, St. Nicolas Kirke, Smedegårdens Rideskole og fyret, som blev bygget i 1880. Byen er ganske kompakt og kan nemt udforskes på fods.

Rønne er forbundet til resten af Danmark og omverden med færge til Køge, Ystad, Sassnitz og Swinoujscie.