COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Køge - Rønne er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Danmark til Bornholm side

Køge - Rønne færgeselskaber

Køge Rønne færge anmeldelser

 • "Fint "

  Fine tur - levede op til vores forventninger

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Køge/Rønne færgen"

  Hyggelig lille færge, med okay kafeteria.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Køge til Rønne færge

Med Direct Ferries kan du sammenligne Danmark til Bornholm færger på Køge Rønne færgeruten med vores nemme og hurtige pris søgning.

Vi får Køge til Rønne priser direkte fra færgeselskabets booking system, og sammenligner alle muligheder, så vi kan give dig den bedste pris for din færgebillet. Det kunne ikke være nemmere at få en pris og booke din færgebillet til Bornholm!

Det er hurtigt og nemt at få en billetpris! Du skal blot vælge dit afgangspunkt fra Billetsøgning, Køge Rønne i rute menuen, antal passagerer og søge.

Køge Guide

Køge ligger omkring 40 km sydvest for København. Byens strategiske beliggenhed og dens naturlige havn gjorde det muligt for byen at udvikle sig til en købstad. Byens bindingsværkshuse i den gamle bymidte påminder besøgende om dens lange historie og er en dejlig kulisse for afslappende spadsereture.

Der er meget at se og lave i byen, derunder en række specialiserede butikker, der er et besøg værd, og Køge kirke, Køge kunstmuseum, og Køge Marina.

Der er færgeforbindelser mellem Køge havn og Rønne på Bornholm. Havnen er let tilgængelig fra motorvejen fra København og Rødby, og har regelmæssige busforbindelser til byens centrum.


Rønne Guide

Rønne ligger på den danske ø Bornholm, også kendt som Østersøens Perle. Rønne er et dejligt sted, hvor man kan slappe af og nyde det smukke landskab og det rolige tempo. Byens ældre kvarterer har været populær blandt turister i en række år, og af særlig interesse er Laksegade og Storegade, som har en række historiske huse, der engang var hjem til købmænd og adelsmænd.

Populære seværdigheder inkluderer Bornholms Museum, Forsvarets Museum, St. Nicolas Kirke, og Bornholms Kunstmuseum. Byen er ganske kompakt og kan nemt udforskes tilfods.

Rønne er forbundet til resten af Danmark og omverden med færger til Køge, Ystad, Sassnitz og Swinoujscie. Hurtigfærgen til Ystad forbinder til et tog til København.