COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ystad - Rønne er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Bornholm side

Ystad - Rønne færgeselskaber

Ystad Rønne færge anmeldelser

 • "udmærket tur"

  Færgen afgik til tiden, og alt var som forventet.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Perfekt"

  Færgen var enkel og overskuelig.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god service"

  Vi ankom flere timer før afgang fra Ystad, men fik lov at komme med en tidligere afgang. Hele processen omkring ændring af billet mm gik smidigt og personalet kunne også oplyse os om, at vi skulle have refunderet penge, fordi vores bil ikke var helt så høj som oplyst - af os selv. Selve færgeturen både frem og tilbage var behagelig. Fine cafeteria- og toiletforhold.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "god tur"

  havde en god og behagelig overfart

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Ystad til Rønne færge

Find Ystad Rønne færgepriser, sejlplaner og tilbud med [--Website--], og sammenlign med andre færgeoverfarter fra Sverige eller Bornholm.

Se sejlplaner og priser for Ystad til Rønne færger. Hvis der er en alternativ rute tilgængelig, vil vi også give dig prisen for denne, så du er sikker på at få den bedste pris.

Vælg landet du rejser fra, og derefter Ystad Rønne eller en anden rute, hvis du foretrækker, efterfulgt af antallet af passagerer og søg.

Ystad Guide

Ystad ligger i Skåne kommune i den sydvestlige del af Sverige. Byens oprindelse når tilbage til det 11. århundrede, da mundingen af floden Vassa blev brugt af familier, der fiskede efter sild, hvilket blev bebyggelsens vigtigste indkomstkilde. Der gik et par århundreder før byen igen blev nævnt i 1244, da kong Erik besøgte byen med sin bror Abel. Kort efter kongens besøg, blev et kloster grundlagt i 1267 og senere sluttede Ystad sig til Hansestæderne i det 14. århundrede.

Grabrodraklostret er en af Sveriges bedst bevarede middelalderlige klostre. Der er også en middelalderkirke, Mariakyrkan. Begge bygningerne blev inspireret af gotisk arkitektur og er et glimrende eksempel på murstensgotik i Sverige.

I dag er Ystad en travl færgehavn, et administrativt center og en turistattraktion, delvis på grund af dens forbindelse med den fiktive detektiv Wallander. Der er færgeforbindelser fra byens havn til den danske ø, Bornholm og til Swinoujscie i Polen.


Rønne Guide

Rønne ligger på den danske ø Bornholm, også kendt som Østersøens Perle. Rønne er et dejligt sted, hvor man kan slappe af og nyde det smukke landskab og det rolige tempo. Byens ældre kvarterer har været populær blandt turister i en række år, og af særlig interesse er Laksegade og Storegade, som har en række historiske huse, der engang var hjem til købmænd og adelsmænd.

Populære seværdigheder inkluderer Bornholms Museum, Forsvarets Museum, St. Nicolas Kirke, og Bornholms Kunstmuseum. Byen er ganske kompakt og kan nemt udforskes tilfods.

Rønne er forbundet til resten af Danmark og omverden med færger til Køge, Ystad, Sassnitz og Swinoujscie. Hurtigfærgen til Ystad forbinder til et tog til København.