Ystad
Rønne
Færger til Bornholm
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Ystad til Rønne færge

Find Ystad Rønne færgepriser, sejlplaner og tilbud med directferries.dk, og sammenlign med andre færgeoverfarter fra Sverige eller Bornholm.

Se sejlplaner og priser for Ystad til Rønne færger. Hvis der er en alternativ rute tilgængelig, vil vi også give dig prisen for denne, så du er sikker på at få den bedste pris.

Vælg landet du rejser fra, og derefter Ystad Rønne eller en anden rute, hvis du foretrækker, efterfulgt af antallet af passagerer og søg.

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Bornholm side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Ystad og Rønne?

Der er 0 færgeoperatør for Ystad til Rønne, og dette er

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Ystad til Rønne?

Book færger fra Ystad til Rønne via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Rønne?

Nej, du kan ikke rejse som fodpassager, for øjeblikket kan du kun rejse på færgen med et køretøj.

Kan du tage din bil med på færgen fra Ystad til Rønne?

Nej, kun fodpassagerer kan rejse med færgen.

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Ystad til Rønne?

Nej, kæledyr er ikke tilladt om bord på færgerne.

Ystad Guide

Ystad ligger i Skåne kommune i den sydvestlige del af Sverige. Byens oprindelse når tilbage til det 11. århundrede, da mundingen af floden Vassa blev brugt af familier, der fiskede efter sild, hvilket blev bebyggelsens vigtigste indkomstkilde. Der gik et par århundreder før byen igen blev nævnt i 1244, da kong Erik besøgte byen med sin bror Abel. Kort efter kongens besøg, blev et kloster grundlagt i 1267 og senere sluttede Ystad sig til Hansestæderne i det 14. århundrede.

Grabrodraklostret er en af Sveriges bedst bevarede middelalderlige klostre. Der er også en middelalderkirke, Mariakyrkan. Begge bygningerne blev inspireret af gotisk arkitektur og er et glimrende eksempel på murstensgotik i Sverige.

I dag er Ystad en travl færgehavn, et administrativt center og en turistattraktion, delvis på grund af dens forbindelse med den fiktive detektiv Wallander. Der er færgeforbindelser fra byens havn til den danske ø, Bornholm og til Swinoujscie i Polen.


Rønne Guide

Rønne ligger på den danske ø Bornholm, også kendt som Østersøens Perle. Rønne er et dejligt sted, hvor man kan slappe af og nyde det smukke landskab og det rolige tempo. Byens ældre kvarterer har været populær blandt turister i en række år, og af særlig interesse er Laksegade og Storegade, som har en række historiske huse, der engang var hjem til købmænd og adelsmænd.

Populære seværdigheder inkluderer Bornholms Museum, Forsvarets Museum, St. Nicolas Kirke, og Bornholms Kunstmuseum. Byen er ganske kompakt og kan nemt udforskes tilfods.

Rønne er forbundet til resten af Danmark og omverden med færger til Køge, Ystad, Sassnitz og Swinoujscie. Hurtigfærgen til Ystad forbinder til et tog til København.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking