COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Napoli - Castellammare di Stabia er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Napoli - Castellammare di Stabia færgeselskaber

    • 8 Sailings Weekly 50 min
    • Get price

Napoli til Castellammare di Stabia færge

Napoli Castellammare di Stabia færgeruten forbinder Italien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Alilauro. Der er op til 8 afgange Uge med sejltid fra ca. 50 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Napoli Castellammare di Stabia færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Castellammare di Stabia Guide

Castellammare de Stabia, omtales normalt blot som Stabia, ligger i provinsen Napoli i Campania-regionen i det sydlige Italien. Byen er omkring 30 km syd af byen Napoli og ligger ved bredden af Napolibugten. Den nærliggende antikke romerske by Stabiae, som blev ødelagt i 79 e.kr. af Vesuvio vulkanudbrud, er et populært sted at besøge. Her kan man se dejlig arkitektur og markante kunstværker i den gamle bymidte.

Fra byens havn er der færger til Capri og Sorrento. Havnen er den tredje største i Campania efter havnene i Napoli og Salerno.