Rhodos til Fethiye færge

Rhodos Fethiye færgeruten forbinder Dodekaneserne med Tyrkiet. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Dodecanese Flying Dolphins. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Rhodos Fethiye færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rhodos - Fethiye færgeselskaber

  • Dodecanese Flying Dolphins
    • 14 Afgange Ugentlig 1 time 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Rhodos Fethiye Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og ligger i den østlige del af det ægæiske hav, nordøst for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er også en kort afstand ud for Tyrkiets kyst. Rhodos By er øens hovedstad og største by, og dens gamle bydel er en rig gobelin, der består af forskellige civilisationer og kulturer.

Byens middelalderlige mure, dens bygninger, porte, smalle stræder, gamle huse og travle torve får en til at føle som om, man er trådt tusinder af år tilbage i tiden.

Udenfor Rhodos byen har øen en række små landsbyer og badebyer, der er populære blandt turister. Hovedbyderne er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øens havn er der færgeforbindelser til Piræus, resten af Dodekaneserne, Kykladerne og Kreta.

Fethiye Guide

Fethiye er en by i Mugla i den ægæiske del af Tyrkiet, der ofte omtales som ”den uberørte jomfru af lysets land”.

Med sin beliggenhed ved Tyrkiets solskinskyst og nogle af de smukkeste strande i den ægæiske region, er Fethiye en af Tyrkiets bedst kendte turistcentre og er især poplær i sommersæsonen. Byen har en befolkning på 50.000.

Med 300 solskinsdage om året, fantastisk mad og gode steder at besøge, er Fethiye det perfekte feriemål for alle.