Greece

Sammenlign færger fra Grækenland til Skópelos Ø

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Grækenland til Skópelos Ø. Der er 4 færgeselskaber med samlet 7 ferry routes som forbinder Volos til Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos), Thessaloniki til Chora (Skopelos), Mantoudi til Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos), Agios Konstantinos til Glossa (Skopelos) & Glyfa til Glossa (Skopelos).

Den hurtigste rute mellem Grækenland og Skópelos Ø er Chora (Skopelos) med en sejltid på ca. 1 time 5 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Grækenland Skópelos Ø kort

Tryk her for kort

Om Grækenland:

Grækenland er et land i Sydeuropa med den 11. længste kystlinje i verden. Landet deler grænser med Albanien, Makedonien, Bulgarien og Tyrkiet og med øerne i det Ægæiske Hav, det Ioniske Hav og Middelhavet.

Landet er en af verdens mest populære destinationer, og dets fantastiske strande, hvadkalkede huse, historiske steder og gode klima tiltrækker et stort antal besøgende til sine øer hvert år, med de fleste mellem april og oktober.

Uanset om man ankommer til fastlandet ad søvejen eller ad luftvejen, kan de fleste af øerne nps med færge. Der er et antal af færgeservicer, og græske færger er af høj standard, og de fleste færgeselskaber har en moderne og luksuriøs flåde. Alle græske øer er forbundet med fastlandet, nogle direkte, nogle indirekte, og det er en stor fornøjelse at sejle mellem øerne.

Det græske fastland er også godt forbundet til Italien.

Om Skópelos Ø:

Skopelos er en græsk ø beliggende i de nordlige Sporaderne.

Øen er kendt som en grøn og blå ø, på grund af skovene, der dækker meget af øen, og som fører lige ned til vandkanten. Skopelos har et fantastisk udvalg af naturskønne strande, og sammen med sine uberørte kystlinje, er det forståeligt at denne ø blev valgt for indspilningen af ”Mamma Mia”.