Rosslare
Le Havre
Færger til Frankrig
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Rosslare til Le Havre færge

Rosslare Le Havre færgeruten forbinder Irland med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 20 timer 14 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Rosslare Le Havre færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Irland til Frankrig side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Rosslare til Le Havre?

  Færgeoverfarten fra Rosslare til Le Havre tager ca. 20h 14m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Rosslare og Le Havre?

  Der er 1 færgeoperatør for Rosslare til Le Havre, og dette er
  • Brittany Ferries
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Rosslare til Le Havre?

  Book færger fra Rosslare til Le Havre via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Rosslare Guide

Den irske landsby Rosslare, er en kystby og havn i Wexford, Irland. Wexford Harbour er adskilt fra Nordsøen af en lang sandbakke, der strækker sig nordpå fra Rosslare.

Landsbyen formodes at være den mest solrige i Irland og har været en populær turistdestination i de sidste 100 år.Byens strand er blevet tildelt et Blå Flag, og tiltrækker mange badende og familier.

Byens moderne havn har gode passagerfaciliteter, og leverer færgeservicer til Pembroke (sejltid ca. 4 timer), Fishguard (sejltid ca. 3½ timer) og Cherbourg og Roscoff i Frankrig. Passagerfaciliteter inkluderer en restaurant, en bar, legeplads og et venteområde.


Le Havre Guide

Le Havre er en fransk by, der blev grundlagt af Kong Francis I i 1517, efter at havnene i Hornfleur og Harfleur, på Seinen flodmunding, sandet til. Le Havre blev udvidet over den første halvdel af det 19. århundrede ved at skubbe byens volde tilbage og senere i århundredet, nedrive dem helt. Byens hurtige udvikling og demografi er blevet påvirket af en række begivenheder, der fandt sted i byens relativt nyere historie. I det 17. århundrede var Le Havre en krigshavn, men blev så en vellykket handelshavn i det 18. århundrede, og i det 19. århundrede udvandrede mange mennesker til Amerika. Byens industrialisering, der begyndte i 1920erne, gjorde den til en vigtig by og havn for Normandiet takket være dens globale handel med kaffe og bomuld, og i 2005 blev byen erklæret et Unesco verdensarv område.
Der er færgeforbindelser fra Le Havre til Portsmouth i England.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking