Italy

Sammenlign færger fra Italien til Montenegro

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Italien og Montenegro leveret af 1 færgeselskab – Jadrolinija. Bari til Bar færge overfarten sejler Ugentlig med en sejltid fra omkring 11 time 0 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Italien Montenegro overfarten mellem Bari og Bar.

Italien Montenegro kort

Tryk her for kort

Færger fra Italien til Montenegro

Om Italien:

Italien er hjemsted for det største antal Unesco verdensarv områder i verden. Sammen med Grækenland, er landet kendt som fødestedet for den vestlige kultur.

Landet er fuld af kunst og monumenter, og næsten hver lille landsby byder på et par interessante steder. Italien er et sted, der giver sjældne oplevelser, der aldrig kan overvurderes, fra romerske ruiner, byzantinske byer og renæssance mesterværker til brostensbelagte gader, smukke kirke og fantastiske strande.

Italien er det ideele afgangsland for dem, der rejser med færge med mange fantastiske destinationer, mange af dem indenlandsk. Med mange kilometer af kyststrækning og berømte øer, er udvalget af destinationer virkelig uovertruffen. I forhold til internationale rejser, er Italien forbundet til næsten alle lande i Adriaterhavet samt Grækenland, Tunesien og Spanien.

De korte ø færger er som regel små passagerskibe, mens de internationale færger som regel er luksuriøse cruisefærger.

Om Montenegro:

Montenegro er et sydøstligt europæisk land, som er omkranset af Kroatien, Bosnien-Hercegovina, Serbien, Kosovo og Albanien, med en sydvestlig kyst ved Adriaterhavet.

Montenegro har strande, som er ligeså spektakulære som i Kroatien, bjerge, som er ligeså dramatiske som i Schweiz, arkitektur, som er ligeså elegant som i Venedig og byer, som er ligeså gamle som græske byer – alt sammen pakket ind i et lille område med perfekt middelhavsklima.

Montenegro er unik på mange måde, og er perlen i Middelhavet og et fremragende feriemål.