Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3417 ruter og 693 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Malaysia

Malaysia omfatter to regioner, som er adskilt af det Sydkinesiske Hav. Den vestlige del deler grænse med Thailand, mens den østlige del ligger på øen Borneo.

Landet har en smuk natur af tætte skove og uberørte strande, mens byer som Kuala Lumpur er hjemsted for kolossale skyskrabere og moderne indkøbscentre.

Malaysia er hjemsted for omkring 20% af verdens dyrearter. Hvis man besøger Sepilok, bør man besøge Orangutan Rehabilitation Centre, som har omkring 60-80 orangutanger boende der. Man kan fodre dem eller bare udforske det fascinerende fristed langs vandrestierne.

Formentlig landets mest ikoniske strukturer er Petronas Towers i hovedstaden, Kaula Lumpur. De er 452 meter høje og virker endnu mere imponerende, når belyst om natten. Man kan booke en guidet tur op af de 88 etager med fantastiske udsigter fra toppen.

Ligesom de fleste syd-østasiatiske lande, spiller køkkenet en stor rolle i malaysisk kultur. Rendang, en rig og duftende karry, er en af de mest populære retter. En anden lokal favorit er kogt krabbe med en krydret sovs. Cendol er en lækker dessert af is, sukker, kokosmælk, grønne gelé nudler og kidneybønner.

George Town på øen Penang er nok den gastronomiske hovedstad, hvor man kan spise lokal frugt, frisk skalddyr og malaysiske klassikere. Byen tilbyder dog mere end bare god mad, og har strålende gadekunst og en række koloniale bygninger.

Der er en færgeservice fra Changi i det østlige Singapore, som sejler til Tanjung Belungkor i den vestlige region af Malaysia. Der er et par afgange hver dag, og sejltiden er ca. en halv time.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Bundhaya Speed Boat
  • Få pris
 • Perhentian Sunny Travel
  • Få pris
 • Al Ameen Boat Services
  • Få pris
 • Satun Pakbara Speed Boat Club
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Ruter og havne i Malaysia