Perhentian Sunny Travel
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Perhentian Sunny Travel

Perhentian Sunny Travel dækker de øer, der danner Malaysia, især mod østkysten, og giver en pålidelig og billig service til turister, lokalbefolkningen og backpackere. De fleste, der gør brug af tjenesten, gør det på grund af de hurtige og nemme overfarter, så passagererne får mulighed for let at rejse rundt mellem øerne.

De færgeruter som Pergentian Sunny Travel tilbyder er typisk populære blandt backpackere og rejsende på et budget, da de normalt er meget billige og overkommelige. En af de mest populære overfarter er mellem Pulua Perhentian Besar og Pulua Perhentian Kecil, to af de største øer, der danner Perhentian Islands øhav. Udsigten fra båden er særligt idyllisk, og på ruter hvor miljøet og omgivelserne egner sig til en udflugt, er der også snorkling og dykkerudstyr.

Selskabet benytter typisk kun ét fartøj - en speedbåd, der bevæger sig i et hurtigt og stabilt tempo. Langt størstedelen af overfarterne er temmelig korte, normalt omkring 35-40 minutter, så faciliteter ombord er ret enkle, men siddepladserne er komfortable og giver en fantastisk udsigt over det omgivende vand og landskab. Personalet ved havnen er meget venlig og indbydende, og ivrig efter at hjælpe enhver passager der er faret vild eller forvirret på deres skib. Når du er om bord, er du velkommen til at bede om medarbejderne om hjælp med eventuelle forespørgsler.

Med directferries.dk kan du finde Perhentian Sunny Travel sejlplaner, billetpriser og booke Perhentian Sunny Travel færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Perhentian Sunny Travel med alternative færgeselskaber.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking