Vigourmarine
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Vigourmarine

Vigourmarine er en malaysisk operatør, der sejler regelmæssigt fra Merang til øerne Redang og Lang Tengah på Malaysias østkyst. Lige nu er det en sæsonrute, som kører indtil slutningen af september. Det kan dog ændre sig afhængigt af, hvor mange bookinger de modtager i løbet af sommeren.

Der er tre ruter med Vigourmarine, herunder Merang til Redang Island, Merang til Lang Tengah Island og Redang Island til Lang Tengah Island. Alle færger fra fastlandet afgår fra Merang Jetty, der ligger ved udmundingen af Sungai Merang. Sørg for at ankomme mindst 30 minutter før den planlagte afgang, så der er tid til check-in. Vigourmarines færger har kun plads til passagerer, der går til fods.

Brug directferries.dk for at finde Vigourmarine sejlplaner, priser og booke Vigourmarine færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Vigourmarine med alternative færgeselskaber.

Alle Vigourmarine ruter

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking