Perhentian Boat Services

Perhentian Boat Services er et malaysisk færgefartsselskab, der tilbyder regelmæssig transport fra Kuala Besut til Perhentian Island. Ordet "Perhentian" betyder "stoppested" på malayisk og henviser til øerne i Bangkok og Malaysia, som traditionelt har tjent som et stoppested for handlende.

Denne rute kan bookes 7 dage om ugen med Perhentian Boat Services mellem marts og oktober. Færgerne sejler normalt mellem kl. 08.00 og 16.00 med returrejse fra Perhentian Island. Turen tager ca. 45 minutter afhængigt af vejrforholdene.

Passagerer opfordres til at ankomme mindst 30 minutter før den planlagte afgang for at sikre tid til indtjekning. Med Direct Ferries kan du se fartplaner for Perhentian Boat overfarter, foretage en Perhentian færge booking eller søge efter en færgebillet eller priser online.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Perhentian Boat Services produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning. Sammenlign Perhentian Boat Services sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Læs mere Læs mindre

Perhentian Boat Services ruter og havne