Thailand

Sammenlign færger fra Thailand til Langkawi Island

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Thailand til Langkawi Island. Der er 2 færgeselskaber med samlet 13 ferry routes som forbinder Koh Lipe (Bundhaya Beach) til Langkawi (Kuah Jetty), Koh Lanta (Saladan Pier) til Langkawi (Kuah Jetty), Koh Lipe (Pattaya Beach) til Langkawi (Kuah Jetty), Koh Libong til Langkawi (Kuah Jetty), Trang (Hat Yao Pier) til Langkawi (Kuah Jetty), Koh Kradan til Langkawi (Kuah Jetty), Koh Ngai (Koh Ngai Resort) til Langkawi (Kuah Jetty), Koh Bulone (Bulone Beach) til Langkawi (Kuah Jetty), Koh Mook (Koh Mook Pier) til Langkawi (Kuah Jetty), Railay Beach til Langkawi (Kuah Jetty), Koh Jum / Koh Pu (Koh Jum Pier) til Langkawi (Kuah Jetty), Krabi (Chaofa Pier) til Langkawi (Kuah Jetty) & Ao Nang (Nopparat Thara Beach) til Langkawi (Kuah Jetty).

Den hurtigste rute mellem Thailand og Langkawi Island er Langkawi (Kuah Jetty) med en sejltid på ca. 0 time 45 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Thailand Langkawi Island kort

Tryk her for kort

Om Thailand:

Thailand ligger i midten af den indokinesiske halvø i Sydøstasien, og har mange øer beliggende ud for både vestkysten og østkysten.

Thailand, som er et af de mest besøgte lande i Asien, har et væld af attraktioner, som spænder fra fantastiske landskaber til det verdenskendte køkken. Nogle af de smukkeste øer i verden ligger i Andamanhavet, mens regionen i norden har tæt jungle og utallige templer.

Den livlige hovedstad Bangkok har en forskelligartet karakter; buddhistiske templer, street food, højhuse og natklubber. På den anden side, er Chiang Mai, den nordlige provins knudepunkt, en fjern by i de rullende Himalaya bakker kendt for sine fantastiske helligdomme.

De thailandske øer er en af landets største tiltrækninger, hvilket betyder at rejser med færge er en god måde at komme omkring. Der er et omfattende netværk af færgeforbindelser mellem øerne ud for vestkysten, samt i Thailand-bugten.