Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Macau

Macau er en tidligere potugisisk koloni beliggende i det sydøstlige hjørne af Kina, 65 km west af Hong Kong.

Det er rigt på portugisisk kolonihistorie og var det sidste asiatiske land, som blev tilbageleveret fra europæisk regel i 1999. Det er på grund af dette, at størstedelen af Macaus arkitektur og stednavne ligner Europa.

Koloni indflydelse er mest bemærkelsesværdig i ruinerne af St. Pauls, der omfatter sten facaden af en tidligere Jesuit kirke fra det 17. århundrede. Det blev oprindeligt designet til at hjælpe indbyggere med at lære kristendom, men blev brændt ned af en køkken brand i 1835. Her vil man se bibelske udskæringer og statuer af Jomfru Maria.

Tag svævebanen til Guia Fort og kapellet på toppen af halvøen, og bliv belønnet med en fantastisk panoramaudsigt over byen. Strukturerne blev bygget i 1600-tallet efter et mislykket angreb af Holland, og de bevarer de fleste af de deres oprindelige funktioner.

Macau er synonymt med gambling. Det blev legaliseret i 1850erne og udgør 50% af økonomien, hvilket skaber en større omsætning end Las Vegas. Prøv lykken i de verdenkendte Lisboa og Sands kasinoer. Hvis man ikke ønsker at spille, kan man nyde deres størrelse og pragt.

Der er en række eksklusive restauranter for enhver smag. Man kan nyde populære portugisiske retter såsom kartoffel og chorizo suppe og saltet torsk. Eller man kan prøve den lokale macanske mad, der indeholder både kantonesiske og portugisiske retter. De lokale favoritter inkluderer svinekød boller og hakket kød med stegte kartofler og ris.

Der er hyppige færger fra havnene i Hong Kong, Kowloon og Hong Kong Airport, som alle tager omkring en time.

Fra det kinesiske fastland, kan man sejle fra Guangzhou, Shenzhen og Shenzhen Airport. Disse ture sejler ofte.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • TurboJet
    • Få pris

Ruter og havne i Macau