COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Cotai Water Jet

Cotai Water Jet tilbyder en præmie færgeservice, som forbinder Hong Kong og Macao.

Cotai Water Jet har direkte afgange mellem havne i Macao, Taipa, Hong Kong, Kowloon, og Skypier fra Hong Kong International Airport.

Med et gennemsnit på mere end 80 afgange daglig, kan Cotai Water Jets flåde bære omkring 400 passagerer.

Om bord er der et udvalg af tre kabine klasser, med priser der passer til enhver smag og budget. Standard klassen giver en mulighed for at slappe af og nyde turen i et behageligt miljø. Et udvalg af drikkevarer og snacks kan købes om om bord.

Første klasse ligger på opper dækket og tilbyder en fantastisk udsigt over landskabet. Her kan man nyde behagelige siddepladser og gratis snacks, drikkevarer og prioritets udstigning.

VIP er en privat salon, for dem der ønsker mere fred, luksus og en fremragende service. VIP salonen kan have op til 8 passagerer, og inkluderer gratis mad og drikkevarer.

Brug directferries.dk for at finde Cotai Water Jet sejlplaner, priser og booke Cotai Water Jet færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Cotai Water Jet med alternative færgeselskaber.

Alle Cotai Water Jet ruter