Macau

Sammenlign færger fra Macau til Hong Kong

Der er flere færgeoverfarter fra Macau til Hong Kong. Færger forbinder pt. 2 havne i Macau med 4 Havne i Hong Kong.

Der er 135 afgange dagligt på 8 ferry routes som leveres af 2 færgeselskaber, inklusiv TurboJet & Cotai Water Jet. Den kortest overfart tager omkring 0 time 55 minut (Hong Kong (Sheung Wan)).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Macau og Hong Kong. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Macau Hong Kong kort

Tryk her for kort

Om Macau:

Macau ligger 65 kilometer vest for Hong Kong.

Macau er en fascinerende blanding af kulturer, defineret af portugosisk kolonial arkitektur og moderne kasinoer. Det eneste øjeblik kan man beundre kirke ruiner fra det 17. århundrede, hvorefter man kan nyde autentisk kiniesisk mad, mens man slapper af i en moderne restaurant.

Som en af de tidligste europæiske kolonier i Asien og den sidste til at blive opgivet, har Macau spektakulære historiske landmærker rundt om hvert hjørne. De mest populære inkluderer ruinerne af St. Pauls kirke og den lille landsby, Coloane, som var et tilflugtssted for pirater indtil 1910.

Færgerejser er populære i Macau, og der er fremragende servicer fra de to havne. Der er et stort antal hurtigfærger til mange destinationer i Kina, som drives af nogle af regionens førende færgeselskaber.