Macau

Sådan bookes færger fra Macau til Hong Kong

Der er 4 færgeruter mellem Macau og Hong Kong med 138 afgange dagligt. TurboJet leverer 6 ruter, Macau (Outer Harbour) til Hong Kong (Sheung Wan) sejler 78 gange dagligt, Macau (Outer Harbour) til Kowloon omkring 8 gange dagligt, Macau (Taipa) til Kowloon omkring 14 gange ugentligt, Macau (Outer Harbour) til Hong Kong Airport (Skypier) omkring 3 gange dagligt, Macau (Outer Harbour) til Tuen Mun omkring 5 gange dagligt & Macau (Taipa) til Tuen Mun omkring 7 gange ugentligt. Cotai Water Jet leverer 3 ruter, Macau (Taipa) til Hong Kong (Sheung Wan) sejler 32 gange dagligt, Macau (Taipa) til Kowloon omkring 4 gange dagligt & Macau (Taipa) til Hong Kong Airport (Skypier) omkring 5 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Macau til Hong Kong for at tjekke informasjon.

Macau Hong Kong kort

Tryk her for kort

Færger fra Macau til Hong Kong

Om Macau:

Macau ligger 65 kilometer vest for Hong Kong.

Macau er en fascinerende blanding af kulturer, defineret af portugosisk kolonial arkitektur og moderne kasinoer. Det eneste øjeblik kan man beundre kirke ruiner fra det 17. århundrede, hvorefter man kan nyde autentisk kiniesisk mad, mens man slapper af i en moderne restaurant.

Som en af de tidligste europæiske kolonier i Asien og den sidste til at blive opgivet, har Macau spektakulære historiske landmærker rundt om hvert hjørne. De mest populære inkluderer ruinerne af St. Pauls kirke og den lille landsby, Coloane, som var et tilflugtssted for pirater indtil 1910.

Færgerejser er populære i Macau, og der er fremragende servicer fra de to havne. Der er et stort antal hurtigfærger til mange destinationer i Kina, som drives af nogle af regionens førende færgeselskaber.