TurboJet
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

TurboJet

Turbojet har over 50 års erfaring indenfor shipping, og er et af de førende færgeselskaber i Hong Kong og Macau.

Turbojet tilbyder en færgeservice mellem Hong Kong og Macau, og en række ruter i samarbejde med Hong Kong International Airport, som forbinder havne i Pearl River Delta.

Turbojets mål er at tilbyde den ultimative rejseoplevelse og om bord er der et udvalg af siddepladser, herunder Economy, Super og Premier Grand samt et udvalg af mad, drikke og skattefrie varer.

Super klasse salonen har behagelige siddepladser, og billetter inkluderer et gratis måltid og aviser, prioriteret udstigning og ekskulsivt brug af Super Class venteværelse.

Premier Grand klasse tilbyder passagerer det højeste niveau af luksus og inkluderer varme måltider, vin og et udvalg af drikkevarer under rejsen.

Med directferries.dk kan du finde TurboJet sejlplaner, billetpriser og booke TurboJet færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne TurboJet med alternative færgeselskaber.

Om bord TurboJet

TurboJet routes and ports

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking