Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

TurboJet

Turbojet har over 50 års erfaring indenfor shipping, og er et af de førende færgeselskaber i Hong Kong og Macau.

Turbojet tilbyder en færgeservice mellem Hong Kong og Macau, og en række ruter i samarbejde med Hong Kong International Airport, som forbinder havne i Pearl River Delta.

Turbojets mål er at tilbyde den ultimative rejseoplevelse og om bord er der et udvalg af siddepladser, herunder Economy, Super og Premier Grand samt et udvalg af mad, drikke og skattefrie varer.

Super klasse salonen har behagelige siddepladser, og billetter inkluderer et gratis måltid og aviser, prioriteret udstigning og ekskulsivt brug af Super Class venteværelse.

Premier Grand klasse tilbyder passagerer det højeste niveau af luksus og inkluderer varme måltider, vin og et udvalg af drikkevarer under rejsen.

Med directferries.dk kan du finde TurboJet sejlplaner, billetpriser og booke TurboJet færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne TurboJet med alternative færgeselskaber.

Alle TurboJet ruter

Alternative selskaber og ruter