Kina

Sådan bookes færger fra Kina til Hong Kong

Der er 2 færgeruter mellem Kina og Hong Kong med 15 afgange dagligt. TurboJet leverer 1 rute, Shenzhen (Shekou) til Hong Kong Airport (Skypier) som sejler 14 gange dagligt. Sea's Young leverer 1 rute, Humen til Hong Kong Airport (Skypier) som sejler 7 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Kina til Hong Kong for at tjekke informasjon.

Kina Hong Kong kort

Tryk her for kort

Om Kina:

Kina er verdens mest folkerige land og ligger i Østasien, med en enorm østlig kystlinje mod det Gule, Østkinesiske og Sydkinesiske hav.

Som et af de mest besøgte lande i verden, har Kina alt hvad man behøver for en fantastisk ferie. Den største by, Shanghai, med sin innovative skyline, tilføjer modernitet til en nation, som er rig på historie, mens verdenskendte retter kan nydes overalt i landet.

Bortset fra de mange fascinerende templer og gamle byer, har Kina en smuk og varieret natur, som består af store dale, sandstrande og spektakulære rismarker.

Kina har en række veludviklede havne i mange byer, der tilbyder hyppige og hurtige overfarter til populære turistmål i Østasien, herunder ruter til Japan fra Shanghai.