Sverige

Sådan bookes færger fra Sverige til Polen

Der er 4 færgeruter mellem Sverige og Polen med 68 afgange ugentligt. Stena Line leverer 1 rute, Karlskrona til Gdynia som sejler 14 gange ugentligt. TT Line leverer 1 rute, Trelleborg til Swinoujscie som sejler 12 gange ugentligt. Polferries leverer 2 ruter, Ystad til Swinoujscie sejler 3 gange dagligt & Nynæshamn til Gdansk omkring 7 gange ugentligt. Unity Line leverer 1 rute, Ystad til Swinoujscie som sejler 14 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Sverige til Polen for at tjekke informasjon.

Sverige Polen kort

Tryk her for kort

Om Sverige:

Sverige er det største nordiske land i Nordeuropa, og er omkranset af Norge mod vest og Finland mod øst.

Sverige, som er berømt for sit fantastiske landskab, har også en livlig hovedstad, Stockholm, som er fordelt over 174 øer og forbundet af 57 broer.

Længere nordpå finder man uberørt vildmark dækket af sne, med dramatiske bjerge i kystlinjen, tæt skov og utallige rensdyr. Der er også masser af smukke øer og øgrupper spredt i Østersøen.

Sverige er et glimerende udgangspunkt for en lang række destinationer i Skandinavien og Europa. Der findes talrige havne på landets kyst, og færgerejse er den bedste måde, at udforske Sveriges øer og nabolande på.

Om Polen:

Polen er et af de større lande i Centraleuropa, omkranset af Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Ukraine, Hviderusland, Litauen og Kaliningrad Oblast (russisk enklave) med en lang kyst ved Østersøen.

Polen er en nation med en stolt kulturarv, vis rødder går tilbage mere end 1000 år. Dette undervurderede land har så meget at tilbyde; fra vild natur til bjerge, gamle byer, nationalparker og søer, der er noget for alle.