Italien

Sådan bookes færger fra Italien til De Ægadiske Øer

Der er flere færgeoverfarter fra Italien til De Ægadiske Øer. Færger forbinder pt. 0 havne i Italien med 3 havne i De Ægadiske Øer.

Der er 39 afgange dagligt på 6 færgeruter som leveres af 2 færgeselskaber, inklusiv Liberty Lines Fast Ferries & Siremar. Den kortest overfart tager omkring 10 minutter (Favignana til Levanzo).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Italien og De Ægadiske Øer. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Italien De Ægadiske Øer kort

Tryk her for kort

Om Italien:

Italien er hjemsted for det største antal Unesco verdensarv områder i verden. Sammen med Grækenland, er landet kendt som fødestedet for den vestlige kultur.

Landet er fuld af kunst og monumenter, og næsten hver lille landsby byder på et par interessante steder. Italien er et sted, der giver sjældne oplevelser, der aldrig kan overvurderes, fra romerske ruiner, byzantinske byer og renæssance mesterværker til brostensbelagte gader, smukke kirke og fantastiske strande.

Italien er det ideele afgangsland for dem, der rejser med færge med mange fantastiske destinationer, mange af dem indenlandsk. Med mange kilometer af kyststrækning og berømte øer, er udvalget af destinationer virkelig uovertruffen. I forhold til internationale rejser, er Italien forbundet til næsten alle lande i Adriaterhavet samt Grækenland, Tunesien og Spanien.

De korte ø færger er som regel små passagerskibe, mens de internationale færger som regel er luksuriøse cruisefærger.

Om De Ægadiske Øer:

De Ægadiske Øer er en gruppe af tre hovedøer og to mindre øer i Middelhavet, og ligger syv kilometer ud for den vestlige kyst af Sicilien, Italien.

Øgruppen har et smukt landskab, varme vintre og solrige somre. I modsætning til de nærliggende Æoliske Øer, har de Ægadiske Øer en lille befolkning og er langt mindre overfyldt, hvilket gør dem til en et ægte paradis for strand elskere, der søger uspoleret natur.

Hovedøen, Favignana, ligger syd af gruppen og er den travleste og største af øerne. Herfra er der flere færgeforbindelser til fastlandet end fra de andre øer.

Levanzo ligger nordøst af gruppen og har færre faciliteter, mens fjerntliggende Marettimo ligger mod vest og dermed er den ø, der ligger længest væk fra fastlandet. De to mindre øer Formica og Maraone er klemt ind mellem Levanzo og Sicilien.

Man kan rejse til de Ægadiske Øer med færge fra Sicilien og det italienske fastland.