Dodekaneserne

Sådan bookes færger fra Dodekaneserne til Tyrkiet

Der er flere færgeoverfarter fra Dodekaneserne til Tyrkiet. Færger forbinder pt. 3 havne i Dodekaneserne med 4 havne i Tyrkiet.

Der er 51 afgange ugentligt på 5 færgeruter som leveres af 4 færgeselskaber, inklusiv Sky Marine, Sea Dreams, Bodrum Express & Dentur Avrasya. Den kortest overfart tager omkring 20 minutter (Kos til Bodrum).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Dodekaneserne og Tyrkiet. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Dodekaneserne Tyrkiet kort

Tryk her for kort

Om Dodekaneserne:

De tolv Dodekanesiske Øer ligger i det sydøstlige hjørne af Det Ægæiske Hav, og har et af de mest solrige klimaer i Grækenland.

Dodekaneserne er så forskellige som de er smukke, og har en komplette græske pakke med et stort udvalg af attraktioner, herunder fantastiske strande, udsøgt mad, historiske vidundere og arkitektoniske mesterværker.

Den mest besøgte og populære ø, Rhodos, er rig på middelalder historie og tilbyder de perfekte rammer for en romantisk gåtur i den berømte gamle bydel. Dodekaneserne har også mange spændende aktiviteter, især på Telendos, hvor man kan scuba-dykke gennem en gammel sunken by.

De Dodekanesiske Øer tilbyder masser af afgangspunkter for mange europæiske destinationer, samt hyppige færger mellem selve øerne. På grund af mængden af øer i denne region, er det nemmest at komme rundt med færge.

Om Tyrkiet:

Tyrkiet ligger ved Middelhavet i det vestlige Asien, med en lille del i det sydøstlige Europa.

Landet forbinder Europa og Asien, og er kendt for sine historiske steder og arkæologiske vidundere. Men bortset fra de historiske levn, er der meget mere at beundre; fra de skyhøje bjerge og frodige dale til de søvnige landsbyer og hvide sandstrande.