Kos til Turgutreis færge

Kos Turgutreis færgeruten forbinder Dodekaneserne med Tyrkiet. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Bodrum Express. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Kos Turgutreis færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Kos - Turgutreis færgeselskaber

  • Bodrum Express
    • 7 Afgange Ugentlig 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Kos Turgutreis Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Kos Guide

Den græske ø Kos er del af Dodekanserne, og ligger omkring 4 km fra kysten i Bodrum i Tyrkiet. Øen er omkring 40 km lang og 8 km bred og har en række byer og landsbyer. Den største by og havn kaldes også Kos, og øens øvrige landsbyer inkluderer Kefalos, Tingaki, Kardamena, Mastihari, Antimachia, Marmari og Pyli. Der er masser at lave her i Kos by. Der er masser af restauranter, barer og klubber i byen, hvilket har gjort øen til et populært feriested.

Der er daglige færgeforbindelser mellem Kos og Piræus, samt færgeforbindelser mellem Kos og resten af Dodekanserne, øerne i det nordøstlige ægæiske hav og Tyrkiet.