De Ægadiske Øer

Sådan bookes færger fra De Ægadiske Øer til Italien

Der er flere færgeoverfarter fra De Ægadiske Øer til Italien. Færger forbinder pt. 3 havne i De Ægadiske Øer med 0 havne i Italien.

Der er 39 afgange dagligt på 6 færgeruter som leveres af 2 færgeselskaber, inklusiv Liberty Lines Fast Ferries & Siremar. Den kortest overfart tager omkring 10 minutter (Favignana til Levanzo).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem De Ægadiske Øer og Italien. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

De Ægadiske Øer Italien kort

Tryk her for kort

Om De Ægadiske Øer:

De Ægadiske Øer er en øgruppe af små bjergerige øer i Middelhavet, ud for den nordvestlige kyst af Sicilien i Italien, og dækker et samlet område på omkring 38 kvadratkilometer.

Øgruppen består af Favignana (hovedøen, og også den største og travleste), Levanzo (lille og stille) og Marettimo (længst væk fra fastlandet), samt de mindre øer Formica og Maraone, som ligger mellem Levanzo og det italienske fastland.

Øgruppen er et fuld af vidunere og på grund af en meget lav befolkningstæthed og middelhavsklima, er det et perfekt sted for dem, der elsker fred og ro og uspoleret natur.

Med en af de smukkeste havsenge i verden, og mange multi-farvede dyr og planter, vil øerne i den Ægadiske gruppe uden tvivl tage pulsen fra en.

Man kan tage færger til de Ægadiske Øer fra Sicilien eller fastlandet, afhængig af tidspunktet på året.

Om Italien:

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.