COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Pozzallo - Valletta er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Pozzallo til Valletta færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Sicilien til Malta side

Pozzallo - Valletta færgeselskaber

  • 15 Sailings Weekly 1 hour 45 min
  • Get price

Pozzallo Valletta færge anmeldelser

 • "Hurtig forbindelse mellem Sicilien og Malta"

  Vi brugte forbindelsen mellem Sicilien og Malta. Denne service er hurtig, og det er et smukt skib med alle de nødvendige faciliteter om bord til denne korte overfart. Sejltiden fra Sicilien er temmelig sent, og fra Malta meget tidligt, men det giver muligheden for en dagstur fra Malta til Sicilien. På færgen kan man arrangere en taxa til andre destinationer, inklusiv busstationen i Pozzallo. Fremragende service!

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Fremragende service"

  Check-in er lidt forvirrende, men ellers var alt andet godt.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Quick transfer from Sicily to Malta"

  Relaxing transfer from Sicily to Malta - at 25% cost compared to flying

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Pozzallo til Valletta færge

Pozzallo Valletta færgeruten forbinder Sicilien med Malta. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Virtu Ferries. Der er op til 15 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Pozzallo Valletta færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Pozzallo Guide

Den italienske by Pozzallo er beliggende i Ragusa regionen i Sicilien og er især populær blandt turister om sommeren. Den 2 og 3 uge i august, i løbet af Ferr ’Agosto, er en popular tid at besøge, da mange mennesker tager til byen for at feste. Nogle sover endda på stranden!

Som følge af stigningen i turisme, har noget af regionen dramatisk ændret sig i løbet af de sidste to årtier, men mange steder har formået at forblive uberørt.

Byen har en stor havn og tilbyder færgeforbindelser til Malta.


Valletta Guide

Den maltesiske by Valletta er øens hovedstad og et Unesco verdensarv område, der næsten er et frilandsmuseum. Byen er fyld af barok arkitektur, som daterer tilbage næsten mere end 5 århundreder. Der er en række charmerende cafeer og barer i byen, og byen er nu en af øens mest populære turistattraktioner. Steder, der er værd af besøge inkluderer den dejlige St. John katedral, som har fæstningsværker og uvuderlige malerier. Byens Grand Harbour omtales ofte som den smukkeste i Middelhavet.