Pozzallo til Valletta færge

Pozzallo Valletta færgeruten forbinder Sicilien med Malta. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Virtu Ferries. Der er op til 12 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Pozzallo Valletta færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Pozzallo - Valletta færgeselskaber

  • Virtu Ferries
    • 12 Afgange Ugentlig 1 time 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Pozzallo Valletta Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Pozzallo Valletta ruten er for en bil og 2 passagerer.

Pozzallo Guide

Den italienske by Pozzallo er beliggende i Ragusa regionen i Sicilien og er især populær blandt turister om sommeren. Den 2 og 3 uge i august, i løbet af Ferr ’Agosto, er en popular tid at besøge, da mange mennesker tager til byen for at feste. Nogle sover endda på stranden!

Som følge af stigningen i turisme, har noget af regionen dramatisk ændret sig i løbet af de sidste to årtier, men mange steder har formået at forblive uberørt.

Byen har en stor havn og tilbyder færgeforbindelser til Malta.

Valletta Guide

Den maltesiske by Valletta er øens hovedstad og et Unesco verdensarv område, der næsten er et frilandsmuseum. Byen er fyld af barok arkitektur, som daterer tilbage næsten mere end 5 århundreder. Der er en række charmerende cafeer og barer i byen, og byen er nu en af øens mest populære turistattraktioner. Steder, der er værd af besøge inkluderer den dejlige St. John katedral, som har fæstningsværker og uvuderlige malerier. Byens Grand Harbour omtales ofte som den smukkeste i Middelhavet.