Book en Catania færge

Catania færgehavn i Sicilien forbinder dig med Valletta på Malta med et valg af op til 6 afgange ugentligt. Sejltiden for Catania til Valletta overfarten er fra 4 timer 45 minutter, og med Virtu Ferries.

Catania havnekort

Tryk her for kort

Catania færge alternativer

Catania færgeservicer

 • Virtu Ferries
  • 6 Afgange Ugentlig 4 t 45 m
  • Få pris

Catania Guide

Catania er Siciliens andenstørste by og hovedstaden i provinsen af samme navn. Byen er beliggende mellem det Ioniske Hav og Etna, som er Europas største aktive vulkan.

Fra Catania center er der kun en kort afstand til sandstrandene som strækker sig fra Messina til Augusta, gennem Catania og Taormina.

Catania er omgivet af mange forskellige landskaber; sydpå findes det mest frugtbare område i provinsen, som hovedsagelig er benyttet til vindyrkning. Dette område er beliggende langs floden Simeto, hvis munding er kendt som et iøjenfaldende naturskønt område.

Mod vest tårner Etna med et vulkansk landskab, som nu er en nationalpark ’Parco dell’Etna’ – stedet for betagende landskaber, smukke seværdigheder og fantastiske udsigter.

Sådan kommer du til Catania havn

 • Med bil

  Complesso Vecchia Dogana (Inside), Porto di Catania, 95131 Catania

  Via Cardinale Dusmet,Vecchia Dogana,95121,Catania

 • Adresse

  Complesso Vecchia Dogana (Inside), Porto di Catania, 95131 Catania

  Via Cardinale Dusmet,Vecchia Dogana,95121,Catania

 • Catania overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Catania før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Catania overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.