Oran til Marseille færge

Oran Marseille færgeruten forbinder Algeriet med Frankrig. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Algerie Ferries. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 26 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Oran Marseille færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Oran - Marseille færgeselskaber

  • Algerie Ferries
    • 1 Afgang Ugentlig 26 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Oran Marseille Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Oran Marseille ruten er for en bil og 1 passager.

Oran Guide

Oran er en by beliggende på den nordvestlige Middelhavskyst i Algeriet og er landets næststørste by. Den ligger omkring 430 km fra Algier og er en hovedhavn og et erhverv centrum for det vestlige Algeriet. Oran har mange hoteller i alle kategorier, samt mange restauranter, der tilbyder algeriske specialiteter og andre fødevarer. I eller tæt på byen, vil besøgende finde en række biografer, kulturhuse, regional teateret, museer, det historiske centrum af Oran, bydelen Sidi El Houari, de kommunale haver, Medina Djedida, katedralen, Djebel Murdjadjo og nærliggende badebyer.

Fra Oran er der færgeforbindelser til Marseille, Sete, Alicante og Almeria.

Marseille Guide

Den franske havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig, og er landets næststørste by, som er kendt verden over for sine fantastiske strande og store havn. Der er meget at se og lave i byen, inklusiv et charmerende kvarter med travle basarer og gademarkeder. Dette er især tilfældet ved området omkring havnen. Populære attraktioner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sydlige side af Vieux Port. Af interesse er også Marseille Chateau d'If og centeret de la Vieille Charité, som er et stort udstillingscenter, der daterer tilbage til det 17. århundrede.