COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Southsea - Ryde er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra England til Isle of Wight side

Southsea - Ryde færgeselskaber

    • 28 Sailings Daily 10 min
    • Get price

Southsea til Ryde færge

Southsea Ryde færgeruten forbinder England med Isle of Wight. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Hovertravel. Der er op til 28 afgange dag med sejltid fra ca. 10 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Southsea Ryde færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Southsea Guide

Byen og havnen Southsea ligger i den sydlige del af England i Hampshire. Byen ligger på kysten af Den Engelske Kanal i den sydlige ende af Portsea Island og kun lidt over 1 km fra den meget større by Portsmouth. På trods af sin store nabo, har Southsea sit eget kommercielle centrum med barer, restauranter, cafeer og butikker. De fire forter, lige ud for kysten, som blev bygget i 1860erne som en del af forsvaret mod udenlandske angribere, er en populær turistattraltion for byen. Forterne var faktisk en del af en bredere vifte af forsvanrsværker, som omfattede forter på fastlandet omkring byen, selv om de aldrig blev brugt. Den grusede strand ved Southsea er populær, især ved lavvande. Southsea har også to moler; South Parade Pier og Clarence Pier.

Der er regelmæssige tjenester til Ryde på Isle of Wight, der sejler fra Southsea. Overfarten tager ca. 10 minutter.


Ryde Guide

Ryde er den største by på Isle of Wight og omtales ofte som ”Porten til øen” på grund af sin fremtrædende position langs øens kyst og dens færgeservicer til det engelske fastland. Besøgende kan nyde dejlige sandstrande, som strækker sig langs byen, butikker, museer og gallerier. Som øens største by, er det ikke nogen overraskelse, at den også er hjemstedet for nogle af øens største årlige begivenheder, såsom Isle of Wight Scooter Rally og Internationale Classic Car Show. Ryde er også hjemsted for en af Storbritanniens ældste karnevaler som normalt finder sted i enden af sommeren.