Gulf of Napoli

Sammenlign færger fra Napoli-bugten til Pontine Øerne

Der er 2 ferry routes mellem Napoli-bugten og Pontine Øerne med 10 afgange ugentligt. SNAV leverer 2 routes, Ischia (Casamicciola) til Ponza sejler 5 gange dagligt, & Ischia (Casamicciola) til Ventotene som sejler 5 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Napoli-bugten til Pontine Øerne for at tjekke informasjon.

Napoli-bugten Pontine Øerne kort

Tryk her for kort

Færger fra Napoli-bugten til Pontine Øerne

Om Napoli-bugten:

Napoli-bugten ligger på den sydvestlige kyst af Italien, med byen Napoli mod nord og det Tyrrhenske Hav mod vest.

Napoli-bugten er hjemsted for nogle af verdens mest fortryllende og smukke øer, inklusiv Capri, Ischia og Procida, samt mange maleriske byer med smukke udsigter over kysten.

Man kan fordybe sig selv i regionens historie med et besøg på Mount Vesuvius og de romerske ruiner Pompeji og Herculaneum, eller tilbringe ens dag med at nyde det berømte napolitanske køkken.

Der er et stort udvalg af færgeruter fra Napoli-bugtens øer til mange byer på fastlandets kyst, som drives af en række fremragende færgeselskaber. Der er også hyppige overfarter til Pontine øerne mod vest.

Om Pontine Øerne:

De Pontinske Øer er en gruppe af seks øer, som ligger syd for Rom og nordvest for Napoli i det Tyrrhenske Hav.

Øgruppen har været relativt ukendt blandt rejsende, selv italienere, og er en af de bedst bevarede hemmeligheder i Italien. Med et mildt klima, smuk natur, kyster, attraktive landsbyer med farverige huse og dejlige havne er De Pontinske Øer et fantastisk rejsemål for dem, der gerne vil nyde naturen.