Italien

Sådan bookes færger fra Italien til Pontine Øerne

Der er flere færgeoverfarter fra Italien til Pontine Øerne. Færger forbinder pt. 3 havne i Italien med 2 havne på Pontine Øerne.

Der er 48 afgange ugentligt på 8 færgeruter som leveres af 3 færgeselskaber, inklusiv SNAV, NLG & Pontina Navigazione. Den kortest overfart tager omkring 50 minutter (Ischia (Casamicciola) til Ventotene).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Italien og Pontine Øerne. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Italien Pontine Øerne kort

Tryk her for kort

Om Italien:

Italien er hjemsted for det største antal Unesco verdensarv områder i verden. Sammen med Grækenland, er landet kendt som fødestedet for den vestlige kultur.

Landet er fuld af kunst og monumenter, og næsten hver lille landsby byder på et par interessante steder. Italien er et sted, der giver sjældne oplevelser, der aldrig kan overvurderes, fra romerske ruiner, byzantinske byer og renæssance mesterværker til brostensbelagte gader, smukke kirke og fantastiske strande.

Italien er det ideele afgangsland for dem, der rejser med færge med mange fantastiske destinationer, mange af dem indenlandsk. Med mange kilometer af kyststrækning og berømte øer, er udvalget af destinationer virkelig uovertruffen. I forhold til internationale rejser, er Italien forbundet til næsten alle lande i Adriaterhavet samt Grækenland, Tunesien og Spanien.

De korte ø færger er som regel små passagerskibe, mens de internationale færger som regel er luksuriøse cruisefærger.

Om Pontine Øerne:

De Pontinske Øer er en gruppe af seks øer, som ligger syd for Rom og nordvest for Napoli i det Tyrrhenske Hav.

Øgruppen har været relativt ukendt blandt rejsende, selv italienere, og er en af de bedst bevarede hemmeligheder i Italien. Med et mildt klima, smuk natur, kyster, attraktive landsbyer med farverige huse og dejlige havne er De Pontinske Øer et fantastisk rejsemål for dem, der gerne vil nyde naturen.