Italy

Sammenlign færger fra Italien til Pontine Øerne

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Italien til Pontine Øerne. Der er 4 færgeselskaber med samlet 8 ferry routes som forbinder Napoli to Ponza & Ventotene, Formia to Ponza & Ventotene, Terracina to Ponza & Ventotene, Anzio to Ponza & San Felice Circeo to Ponza.

Den hurtigste rute mellem Italien og Pontine Øerne er Ventotene med en sejltid på ca. 1 time 0 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Italien Pontine Øerne kort

Tryk her for kort

Om Italien:

Italien er hjemsted for det største antal Unesco verdensarv områder i verden. Sammen med Grækenland, er landet kendt som fødestedet for den vestlige kultur.

Landet er fuld af kunst og monumenter, og næsten hver lille landsby byder på et par interessante steder. Italien er et sted, der giver sjældne oplevelser, der aldrig kan overvurderes, fra romerske ruiner, byzantinske byer og renæssance mesterværker til brostensbelagte gader, smukke kirke og fantastiske strande.

Italien er det ideele afgangsland for dem, der rejser med færge med mange fantastiske destinationer, mange af dem indenlandsk. Med mange kilometer af kyststrækning og berømte øer, er udvalget af destinationer virkelig uovertruffen. I forhold til internationale rejser, er Italien forbundet til næsten alle lande i Adriaterhavet samt Grækenland, Tunesien og Spanien.

De korte ø færger er som regel små passagerskibe, mens de internationale færger som regel er luksuriøse cruisefærger.

Om Pontine Øerne:

De Pontinske Øer er en gruppe af seks øer, som ligger syd for Rom og nordvest for Napoli i det Tyrrhenske Hav.

Øgruppen har været relativt ukendt blandt rejsende, selv italienere, og er en af de bedst bevarede hemmeligheder i Italien. Med et mildt klima, smuk natur, kyster, attraktive landsbyer med farverige huse og dejlige havne er De Pontinske Øer et fantastisk rejsemål for dem, der gerne vil nyde naturen.