Oran til Alicante færge

Oran Alicante færgeruten forbinder Algeriet med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Algerie Ferries. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 13 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Oran Alicante færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Oran - Alicante færgeselskaber

  • Algerie Ferries
    • 4 Afgange Ugentlig 13 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Oran Alicante Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Oran Alicante ruten er for en bil og 1 passager.

Oran Guide

Oran er en by beliggende på den nordvestlige Middelhavskyst i Algeriet og er landets næststørste by. Den ligger omkring 430 km fra Algier og er en hovedhavn og et erhverv centrum for det vestlige Algeriet. Oran har mange hoteller i alle kategorier, samt mange restauranter, der tilbyder algeriske specialiteter og andre fødevarer. I eller tæt på byen, vil besøgende finde en række biografer, kulturhuse, regional teateret, museer, det historiske centrum af Oran, bydelen Sidi El Houari, de kommunale haver, Medina Djedida, katedralen, Djebel Murdjadjo og nærliggende badebyer.

Fra Oran er der færgeforbindelser til Marseille, Sete, Alicante og Almeria.

Alicante Guide

Alicante er den andenstørste by i den spanske region Valencia, og dette er en smuk og hyggelig by som er opbygget omkring kystens strande, som mange betragter som at være Spaniens bedste. Alicante er gået fra at være en lille landsby til en by, som op igennem årene har vokset sig større med et pulserende natteliv.

Dette er en ”ægte” by, som lever for andet end blot sin turisme. Alicante frister med lange aftner, fester med fantastisk paella, dejlige siestaer, afslappende dage på strande og dejligt klima, som lokker med strandlivet og vandsport.

Langs stranden ligger Alicantes smukke strandpromenade som markerer kysten. Alicante er en universitetsby, hvilket betyder at byens barer altid er fulde af liv og tiltrækker både lokale og turister.