Norled
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Norled

Norled, er et datterselskab til det Stavangerske Dampskibsselskab, et af Norges største shipping og ekspress færgeselskaber, som forbinder den sydøstlige del af Oslofjorden med Troms, et amt i Nordnorge.

Selskabet har for nyligt investeret voldsomt i nye skibe med nyt design og miljøvenlig teknologi og er nu et af de grønneste shipping selskaber i Europa, med mere end 80 moderne færger. Siden selskabet oprindeligt blev grundlagt i 2007, da det hed Tide Sjo, kan det nu prale af mere end 1000 medarbejdere med hovedkvarter i Stavanger og kontorer i Bergen og Oslo. Desuden har selskabet en vision om at, "gode rejseoplevelser skabes gennem innovative løsninger og stolte medarbejdere", dette betyder at du kan forvente en mindeværdig service af høj kvalitet.

Når du sejler med Norled kan du opleve et af de mest rolige og tryllebindende udsigter i Norge: de verdensberømte fjorde. En af verdens mest fascinerende geografiske fænomener, hvor vikingerne sejlede i en periode på over 250 år.

Med directferries.dk kan du finde Norled sejlplaner, billetpriser og booke Norled færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Norled med alternative færgeselskaber.

Alle Norled ruter

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Norled kundeanmeldelser

  • "En meget din tur."

    Det var font. Ed oplysninger undervejs.

    Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking