Sogndal til Bergen færge

Sogndal Bergen færgeruten forbinder Norge med Norge. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Norled. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 40 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Sogndal Bergen færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Sogndal - Bergen færgeselskaber

  • Norled
    • 7 Afgange Ugentlig 4 t 40 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Sogndal Bergen Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Sogndal Bergen ruten er for en bil og 1 passager.

Bergen Guide

Byen og havnen Bergen ligger på Norges vestkyst, på Bergenhalvøen, og er sommetider kendt som byen af de syv bjerge. Som indgangen til fjordene, er Bergen en international by, der er fuld af charme og historie, som bare venter på at blive udforsket. De norske fjorde er nok en af verdens mest spektakulære naturlige turistattraktioner og er blevet erklæret et Unesco verdensarv område.

Der er en række kulturelle institutioner i byen, som er populære blandt turister. Byen er også vært for en række festivaler hvert år, som inkluderer Bergen Internationale Festival og Bergen Internationale Film Festival.

Bergens havn er den største i Norge, og herfra er der færgeforbindelser til Danmark, Haugesund, Stavanger, Sognefjord og Nordfjord.