Bergen til Vik færge

Bergen Vik færgeruten forbinder Norge med Norge. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Norled. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 35 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Bergen Vik færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Bergen - Vik færgeselskaber

  • Norled
    • 14 Afgange Ugentlig 3 t 35 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Bergen Vik Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Bergen Guide

Bergen er beliggende på den norske vestkyst, på halvøen Bergenhalvøyen, og omtales ofte som byen af de syv bjerge. Byen, som primært ligger på bredden af Byfjorden, er et internationalt anerkendt center for shipping, olie og videregående uddannelser.

De norske fjorde, som omgiver byen, er blevet erklæret et Unesco verdensarv område, og er en af verdens mest spektakulære naturlige turistattraktioner.

Bergen er Norges travleste og største havn. Der er regelmæssige færgeforbindelser til og fra Hirtshals i Danmark. Der er også færgeforbindelser til Haugesund, Stavanger og Sognefjord og Nordfjord.