COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bergen - Balestrand er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Bergen - Balestrand færgeselskaber

    • 13 Sailings Weekly 3 hr 55 min
    • Get price

Bergen til Balestrand færge

Bergen Balestrand færgeruten forbinder Norge med Norge. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Norled. Der er op til 13 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 55 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Bergen Balestrand færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Bergen Guide

Bergen er beliggende på den norske vestkyst, på halvøen Bergenhalvøyen, og omtales ofte som byen af de syv bjerge. Byen, som primært ligger på bredden af Byfjorden, er et internationalt anerkendt center for shipping, olie og videregående uddannelser.

De norske fjorde, som omgiver byen, er blevet erklæret et Unesco verdensarv område, og er en af verdens mest spektakulære naturlige turistattraktioner.

Bergen er Norges travleste og største havn. Der er regelmæssige færgeforbindelser til og fra Hirtshals i Danmark. Der er også færgeforbindelser til Haugesund, Stavanger og Sognefjord og Nordfjord.