Sicily

Sammenlign færger fra Sicilien til Malta

Der er 2 ferry routes mellem Sicilien og Malta med 20 afgange ugentligt. Virtu Ferries leverer 2 routes, Catania til Valletta sejler 6 gange dagligt, & Pozzallo til Valletta som sejler 14 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Sicilien til Malta for at tjekke informasjon.

Sicilien Malta kort

Tryk her for kort

Færger fra Sicilien til Malta

Om Sicilien:

Sicilien ligger syd af Italien og er den største ø i Middelhavet, adskilt fra fastlandet af det smalle Messina-strædet.

Sicilien, som er beliggende ved mødestedet mellem øst og vest, Afrika og Europa, byder på meget at se, at smage og at lave. Landskabet er dramatisk, med glintrende hav og rastløse bjerge, og skaber et varigt indtryk på dem, der besøger.

Med et væld af naturlige vidundere og lange varme årstider, er Sicilien attraktiv året rundt.

Sicilien er et knudepunkt for færgeforbindelser leveret af nogle af Europas største færgeselskaber, der rejser til og fra de fleste af de omkringliggende øer, havne på fastlandet, Malta og Nordafrika via Tunesien.

Om Malta:

Malta er et lille ø land i Middelhavet, syd for Sicilien.

Selvom Malta er lille i størrelse, har øen en rig historie med nogle af verdens ældste stående bygninger. Malta er blevet beskrevet som et stort frilandsmuseum, som præsenterer 7000 års historie, men du vil stadig kunne mærke nuet.