Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Valletta - Gozo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Valletta - Gozo færgeselskaber

    • 15 Sailings Daily 45 min
    • Get price

Valletta til Gozo færge

Valletta Gozo færgeruten forbinder Malta med Malta. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Virtu Ferries Gozo. Der er op til 15 afgange dag med sejltid fra ca. 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Valletta Gozo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Valletta Guide

Valletta er hovedstaden på Malta og ligger i den centrale østlige del af øen og Valletta halvø er hjemsted for to naturhavne; Marsamxett og Grand Harbour, som er Maltas hovedhavn, der har en række kajer ved Marsa. Langs muren af Vallettas gamle havnefront, som blev bygget af Manuel Pinto de Fonseca, er der nu en terminal for krydstogtskibe. Mange af byens bygninger daterer tilbage til det 16. århundrede. Byen har også spor af manieristisk, neoklassisk og moderne arkitektur, og virkningerne fra anden verdenskrig kan nemt ses på byen.

Der er færgeforbindelser mellem Valletta og Catania og Pozzallo.