Valletta til Gozo færge

Valletta Gozo færgeruten forbinder Malta med Malta. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Virtu Ferries Gozo. Der er op til 63 afgange Uge med sejltid fra ca. 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Valletta Gozo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Valletta - Gozo færgeselskaber

  • Virtu Ferries Gozo
    • 9 Afgange Dagligt 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Valletta Gozo Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Valletta Guide

Valletta er hovedstaden på Malta og ligger i den centrale østlige del af øen og Valletta halvø er hjemsted for to naturhavne; Marsamxett og Grand Harbour, som er Maltas hovedhavn, der har en række kajer ved Marsa. Langs muren af Vallettas gamle havnefront, som blev bygget af Manuel Pinto de Fonseca, er der nu en terminal for krydstogtskibe. Mange af byens bygninger daterer tilbage til det 16. århundrede. Byen har også spor af manieristisk, neoklassisk og moderne arkitektur, og virkningerne fra anden verdenskrig kan nemt ses på byen.

Der er færgeforbindelser mellem Valletta og Catania og Pozzallo.