Hong Kong

Sammenlign færger fra Hong Kong til Macau

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Hong Kong og Macau leveret af 1 færgeselskab – TurboJet. Hong Kong (Sheung Wan) til Macau (Taipa) færge overfarten sejler dagligt med en sejltid fra omkring 0 time 55 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Hong Kong Macau overfarten mellem Hong Kong (Sheung Wan) og Macau (Taipa).

Hong Kong Macau kort

Tryk her for kort

Færger fra Hong Kong til Macau

Om Hong Kong:

Hong Kong er et selvstændigt område på Kinas sydkyst, der er kendt for at være en af de tætteste befolkede byer i verden.

Den er også berømt for sit moderne bylandskab, fremragende shopping og store naturlige havn, samt det forskelligartede landskab, bestående af enorme bjergområder og mange landparker, så man kan finde ro væk fra de energiske metropolis.

Mangfoldighed kan også findes i køkkenet, da man kan nyde kantonesiske, shanghainese, vietnamesiske, japanske og europæiske retter fra dyre restauranter og autentiske gadesælgere.

Hong Kong har en særdeles veludviklet færge infrakstruktur, med flere færgeselskaber, der tilbyder hurtige overfarter med moderne, luksuriøse skibe. Man kan sejle til en række steder i Kina og Macau fra flere havne i Hong Kong.