Kina

Sådan bookes færger fra Kina til Macau

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Kina og Macau leveret af 2 færgeselskaber – TurboJet & TurboJet. Shenzhen (Shekou) til Macau (Outer Harbour) færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 1 time.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Kina Macau overfarten mellem Shenzhen (Shekou) og Macau (Outer Harbour).

Kina Macau kort

Tryk her for kort

Færger fra Kina til Macau

Om Kina:

Kina er verdens mest folkerige land og ligger i Østasien, med en enorm østlig kystlinje mod det Gule, Østkinesiske og Sydkinesiske hav.

Som et af de mest besøgte lande i verden, har Kina alt hvad man behøver for en fantastisk ferie. Den største by, Shanghai, med sin innovative skyline, tilføjer modernitet til en nation, som er rig på historie, mens verdenskendte retter kan nydes overalt i landet.

Bortset fra de mange fascinerende templer og gamle byer, har Kina en smuk og varieret natur, som består af store dale, sandstrande og spektakulære rismarker.

Kina har en række veludviklede havne i mange byer, der tilbyder hyppige og hurtige overfarter til populære turistmål i Østasien, herunder ruter til Japan fra Shanghai.