China

Sammenlign færger fra Kina til Macau

Der er 2 ferry routes mellem Kina og Macau med 16 afgange ugentligt. TurboJet leverer 2 routes, Shenzhen (Shekou) til Macau (Outer Harbour) sejler 9 gange dagligt, & Shenzhen (Shekou) til Macau (Taipa) som sejler 7 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Kina til Macau for at tjekke informasjon.

Kina Macau kort

Tryk her for kort

Om Kina:

Kina er verdens mest folkerige land og ligger i Østasien, med en enorm østlig kystlinje mod det Gule, Østkinesiske og Sydkinesiske hav.

Som et af de mest besøgte lande i verden, har Kina alt hvad man behøver for en fantastisk ferie. Den største by, Shanghai, med sin innovative skyline, tilføjer modernitet til en nation, som er rig på historie, mens verdenskendte retter kan nydes overalt i landet.

Bortset fra de mange fascinerende templer og gamle byer, har Kina en smuk og varieret natur, som består af store dale, sandstrande og spektakulære rismarker.

Kina har en række veludviklede havne i mange byer, der tilbyder hyppige og hurtige overfarter til populære turistmål i Østasien, herunder ruter til Japan fra Shanghai.