Sammenlign færger fra Terceira til Graciosa
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Terceira

Terceira er den østligste ø i de portugisiske Azorerne.

Dette var den tredje ø i gruppen til at blive opdaget, og derfra stammer dens navn, som betyder ’tredje’ på portugisisk. Terceira er i øjeblikket hjemsted for den næststørste befolkning i øgruppen. I 2012 modtog øen ’Quality Coast Gold Award’ prisen for sin indtast i øko-turisme, takket være sine rene strande og krystalklare vand, som er ideel til dykning.

Hovedstaden, Angra do Heroismo, går tilbage til det 16. århundrede og er et Unesco verdensarv område. Den spillede en vigtig role i landets historie på grund af dens bekvemte beliggenhed i Nordatlanten, men kan i dag prale af maleriske gader og stræder samt imponerende paladser og monumenter.

Øens hovedhavn ligger i landsbyen Praia de Vitoria på østkysten, og herfra er der et par overfarter hver uge til næsten alle øerne i Azorerne.

Om Graciosa

Graciosa er en Unesco World Biosphere Reserve ø i Azorerne, som er en portugisisk øgruppe i Nordatlanten.

Øens navn er portugisisk for ”yndeful” og Graciosa, vis kælenavn er ”hvide ø”, er en af de mest fredelige og maleriske i øgruppen, og er karakteriseret af sine bakker og hvidkalkede huse. Med rødder i landbrug, er landskabet primært hvedemarker og vinmarker, så her produceres nogle af de fineste vine i landet.

Populære aktiviteter på Graciosa inkluderer afslapning i naturlige varme pools, udforskning af svolv huler og dykning, og den smukke hovedby, Santa Cruz, har smalle, brostensbelagte gader og et charmerende central torv, som er værd at se.

Graciosa ligger i en relativt central beliggenhed i Azorerne, så det er praktisk at komme dertil med færge. Der er ruter fra næsten alle de andre øer, til Vila da Praia på Graciosas østkyst.

Færger fra Terceira til Graciosa

Kundeservice

CSBannerText