Terceira

Sammenlign færger fra Terceira til Graciosa

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Terceira og Graciosa leveret af 1 færgeselskab – Atlanticoline. Praia da Vitoria til Vila da Praia færge overfarten sejler Ugentlig med en sejltid fra omkring 3 time 30 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Terceira Graciosa overfarten mellem Praia da Vitoria og Vila da Praia.

Terceira Graciosa kort

Tryk her for kort

Færger fra Terceira til Graciosa

Om Terceira:

Terceira er den østligste ø i de portugisiske Azorerne.

Dette var den tredje ø i gruppen til at blive opdaget, og derfra stammer dens navn, som betyder ’tredje’ på portugisisk. Terceira er i øjeblikket hjemsted for den næststørste befolkning i øgruppen. I 2012 modtog øen ’Quality Coast Gold Award’ prisen for sin indtast i øko-turisme, takket være sine rene strande og krystalklare vand, som er ideel til dykning.

Hovedstaden, Angra do Heroismo, går tilbage til det 16. århundrede og er et Unesco verdensarv område. Den spillede en vigtig role i landets historie på grund af dens bekvemte beliggenhed i Nordatlanten, men kan i dag prale af maleriske gader og stræder samt imponerende paladser og monumenter.

Øens hovedhavn ligger i landsbyen Praia de Vitoria på østkysten, og herfra er der et par overfarter hver uge til næsten alle øerne i Azorerne.

Om Graciosa:

Graciosa er en Unesco World Biosphere Reserve ø i Azorerne, som er en portugisisk øgruppe i Nordatlanten.

Øens navn er portugisisk for ”yndeful” og Graciosa, vis kælenavn er ”hvide ø”, er en af de mest fredelige og maleriske i øgruppen, og er karakteriseret af sine bakker og hvidkalkede huse. Med rødder i landbrug, er landskabet primært hvedemarker og vinmarker, så her produceres nogle af de fineste vine i landet.

Populære aktiviteter på Graciosa inkluderer afslapning i naturlige varme pools, udforskning af svolv huler og dykning, og den smukke hovedby, Santa Cruz, har smalle, brostensbelagte gader og et charmerende central torv, som er værd at se.

Graciosa ligger i en relativt central beliggenhed i Azorerne, så det er praktisk at komme dertil med færge. Der er ruter fra næsten alle de andre øer, til Vila da Praia på Graciosas østkyst.