Sao Jorge

Sammenlign færger fra Sao Jorge til Graciosa

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Sao Jorge og Graciosa leveret af 1 færgeselskab – Atlanticoline. Velas til Vila da Praia færge overfarten sejler Weekly med en sejltid fra omkring 2 time 35 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Sao Jorge Graciosa overfarten mellem Velas og Vila da Praia.

Sao Jorge Graciosa kort

Tryk her for kort

Færger fra Sao Jorge til Graciosa

Om Sao Jorge:

Sao Jorge er del af Azorerne, en portugisisk øgruppe i Nordatlanten.

Sao Jorge har et dramatisk landskab, bestående af et netværk af høje punkter, grønne kratere og kystnære sletter. Landsbyerne er også utroligt maleriske, især hovedstaden, Velas, som er en rolig havneby, der går tilbage til midten af det 15. århundrede.

Fra havnen i hovedstaden, kan man vælge mellem mange overfarter til mange destinationer i Azorerne.

Om Graciosa:

Graciosa er en Unesco World Biosphere Reserve ø i Azorerne, som er en portugisisk øgruppe i Nordatlanten.

Øens navn er portugisisk for ”yndeful” og Graciosa, vis kælenavn er ”hvide ø”, er en af de mest fredelige og maleriske i øgruppen, og er karakteriseret af sine bakker og hvidkalkede huse. Med rødder i landbrug, er landskabet primært hvedemarker og vinmarker, så her produceres nogle af de fineste vine i landet.

Populære aktiviteter på Graciosa inkluderer afslapning i naturlige varme pools, udforskning af svolv huler og dykning, og den smukke hovedby, Santa Cruz, har smalle, brostensbelagte gader og et charmerende central torv, som er værd at se.

Graciosa ligger i en relativt central beliggenhed i Azorerne, så det er praktisk at komme dertil med færge. Der er ruter fra næsten alle de andre øer, til Vila da Praia på Graciosas østkyst.