Thailand

Sådan bookes færger fra Thailand til Phi Phi Island

Der er flere færgeoverfarter fra Thailand til Phi Phi Island. Færger forbinder pt. 8 havne i Thailand med 2 havne i Phi Phi Island.

Der er 24 afgange dagligt på 9 færgeruter som leveres af 5 færgeselskaber, inklusiv Bundhaya Speed Boat, Phi Phi Cruiser, Andaman Wave Master, Satun Pakbara Speed Boat Club & Chaokoh Ferry. Den kortest overfart tager omkring 30 minutter (Koh Lanta (Saladan Pier) til Koh Phi Phi (Tonsai Pier)).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Thailand og Phi Phi Island. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Thailand Phi Phi Island kort

Tryk her for kort

Om Thailand:

Thailand ligger i midten af den indokinesiske halvø i Sydøstasien, og har mange øer beliggende ud for både vestkysten og østkysten.

Thailand, som er et af de mest besøgte lande i Asien, har et væld af attraktioner, som spænder fra fantastiske landskaber til det verdenskendte køkken. Nogle af de smukkeste øer i verden ligger i Andamanhavet, mens regionen i norden har tæt jungle og utallige templer.

Den livlige hovedstad Bangkok har en forskelligartet karakter; buddhistiske templer, street food, højhuse og natklubber. På den anden side, er Chiang Mai, den nordlige provins knudepunkt, en fjern by i de rullende Himalaya bakker kendt for sine fantastiske helligdomme.

De thailandske øer er en af landets største tiltrækninger, hvilket betyder at rejser med færge er en god måde at komme omkring. Der er et omfattende netværk af færgeforbindelser mellem øerne ud for vestkysten, samt i Thailand-bugten.