Thailand

Sådan bookes færger fra Thailand til Phi Phi Island

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Thailand til Phi Phi Island. Der er 6 færgeselskaber med samlet 12 færgeruter som forbinder Phuket (Rassada Pier) til Koh Phi Phi (Tonsai Pier) & Koh Phi Phi (Laemtong Beach), Koh Lanta (Saladan Pier) til Koh Phi Phi (Tonsai Pier), Phuket (Rassada Pier) til Koh Phi Phi (Tonsai Pier) & Koh Phi Phi (Laemtong Beach), Krabi (Klong Jilad Pier) til Koh Phi Phi (Tonsai Pier), Koh Tao (Mae Haad Pier) til Koh Phi Phi (Tonsai Pier), Koh Phangan (Thong Sala Pier) til Koh Phi Phi (Tonsai Pier), Koh Samui (Bangrak Pier) til Koh Phi Phi (Tonsai Pier), Phuket (Rassada Pier) til Koh Phi Phi (Tonsai Pier) & Koh Phi Phi (Laemtong Beach), Koh Lanta (Saladan Pier) til Koh Phi Phi (Tonsai Pier), Koh Kradan til Koh Phi Phi (Tonsai Pier) & Koh Bulon (Pansand Resort) til Koh Phi Phi (Tonsai Pier).

Den hurtigste rute mellem Thailand og Phi Phi Island er Koh Lanta (Saladan Pier) til Koh Phi Phi (Tonsai Pier) med en sejltid på ca. 30 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Thailand Phi Phi Island kort

Tryk her for kort

Om Thailand:

Thailand ligger i midten af den indokinesiske halvø i Sydøstasien, og har mange øer beliggende ud for både vestkysten og østkysten.

Thailand, som er et af de mest besøgte lande i Asien, har et væld af attraktioner, som spænder fra fantastiske landskaber til det verdenskendte køkken. Nogle af de smukkeste øer i verden ligger i Andamanhavet, mens regionen i norden har tæt jungle og utallige templer.

Den livlige hovedstad Bangkok har en forskelligartet karakter; buddhistiske templer, street food, højhuse og natklubber. På den anden side, er Chiang Mai, den nordlige provins knudepunkt, en fjern by i de rullende Himalaya bakker kendt for sine fantastiske helligdomme.

De thailandske øer er en af landets største tiltrækninger, hvilket betyder at rejser med færge er en god måde at komme omkring. Der er et omfattende netværk af færgeforbindelser mellem øerne ud for vestkysten, samt i Thailand-bugten.