Thailand

Sammenlign færger fra Thailand til Koh Phangan Island

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Thailand til Koh Phangan Island. Der er 4 færgeselskaber med samlet 12 ferry routes som forbinder Surat Thani City til Koh Phangan (Thong Sala Pier), Chumphon (Lomprayah Pier) til Koh Phangan (Thong Sala Pier), Donsak (Laem Thuat Donsak Pier) til Koh Phangan (Thong Sala Pier), Bangkok til Koh Phangan (Thong Sala Pier), Koh Samui (Bangrak Pier) til Koh Phangan (Thong Sala Pier), Samui Airport til Koh Phangan (Thong Sala Pier), Surat Thani Airport til Koh Phangan (Thong Sala Pier), Donsak (Raja Ferry Port) til Koh Phangan (Thong Sala Pier), Koh Samui (Raja Ferry Lipa Noi Port) til Koh Phangan (Thong Sala Pier), Krabi Town til Koh Phangan (Thong Sala Pier), Phuket Town til Koh Phangan (Thong Sala Pier) & Donsak (Seatran Donsak Pier) til Koh Phangan (Thong Sala Pier).

Den hurtigste rute mellem Thailand og Koh Phangan Island er Koh Phangan (Thong Sala Pier) med en sejltid på ca. 0 time 45 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Thailand Koh Phangan Island kort

Tryk her for kort

Om Thailand:

Thailand ligger i midten af den indokinesiske halvø i Sydøstasien, og har mange øer beliggende ud for både vestkysten og østkysten.

Thailand, som er et af de mest besøgte lande i Asien, har et væld af attraktioner, som spænder fra fantastiske landskaber til det verdenskendte køkken. Nogle af de smukkeste øer i verden ligger i Andamanhavet, mens regionen i norden har tæt jungle og utallige templer.

Den livlige hovedstad Bangkok har en forskelligartet karakter; buddhistiske templer, street food, højhuse og natklubber. På den anden side, er Chiang Mai, den nordlige provins knudepunkt, en fjern by i de rullende Himalaya bakker kendt for sine fantastiske helligdomme.

De thailandske øer er en af landets største tiltrækninger, hvilket betyder at rejser med færge er en god måde at komme omkring. Der er et omfattende netværk af færgeforbindelser mellem øerne ud for vestkysten, samt i Thailand-bugten.