Ikaria

Sammenlign færger fra Ikaria til Samos

Der er flere færgeoverfarter fra Ikaria til Samos. Færger forbinder pt. 2 havne i Ikaria med 3 Havne i Samos.

Der er 11 afgange dagligt på 5 ferry routes som leveres af 2 færgeselskaber, inklusiv Dodekanisos Seaways & Hellenic Seaways. Den kortest overfart tager omkring 1 time 10 minut (Karlovassi).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Ikaria og Samos. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Ikaria Samos kort

Tryk her for kort

Om Ikaria:

Ikaria er en græsk ø i Det Ægæiske Hav, sydvest for Samos, circa 50 kilometer fra den tyrkiske kyst.

Ikaria har en smuk balance mellem natur, frihed og udvikling, og er for nylig blevet kåret ’den bedste græske ø for naturelskere’ af CNN.

Øen tilbyder store naturområder, fantastiske bjergrige landskaber, smukke strande og en venlig befolkning, så der er masser af aktiviteter for alle.

Øen er også, ifølge legenden, fødestedet for Dionysos, vinens gud, så der er masser af gode vinfårde og maleriske vinmarker, som er værd at se.

Ikaria er et fremragende afgangspunkt for mange steder i Grækenland. Fra havnene på øens nordlige og sydlige kyster, er der mange færgeruter til fastlandet og de omkringliggende øer.

Om Samos:

Samos er en ø med unik natulig skønhed, der ligger i det østlige Ægæiske Hav, med Chios i nordvest og Dodekanserne i syd.

Samos er en relativt stor ø med historiske steder spredt over hele øen. De charmerende grønne bjerge, som skaber en unik stmosfære, de eneløse vinmarker, der producerer den berømte Samos vin og de smukke kyster med rene hvide sandstrande, gør alle Samos til et fantastisk sted at besøge.