England

Sådan bookes færger fra England til Isle of Wight

Der er 4 færgeruter mellem England og Isle of Wight med 76 afgange dagligt. Red Funnel leverer 1 rute, Southampton til Cowes som sejler 18 gange dagligt. Wightlink leverer 3 ruter, Portsmouth til Fishbourne sejler 25 gange dagligt, Lymington til Yarmouth omkring 16 gange dagligt & Portsmouth Harbour til Ryde omkring 17 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra England til Isle of Wight for at tjekke informasjon.

England Isle of Wight kort

Tryk her for kort

Om England:

England omfatter de centrale og sydlige dele af Storbaitannien, som ligger i det nordlige Atlanterhav, adskilt fra det kontinentale Europa.

Landet er det største af de fire lande, der udgør Storbritannien, og omfatter også 100 mindre øer, herunder Isle of White og Isle of Scilly.

Englands hovedstad, London, er et stort og varieret center og en global hovedstad af finans, mode og kultur.

Rejse med færge er populært blandt den britisk offentlighed og som en ø med et væld af førsteklasses havne, er en England et afgangspunkt til mange destinationer, både indenlandske og internationale. Mange af verdens førende færgeselskaber er velkendte navne.

Om Isle of Wight:

Isle of Wight er beliggende ved den sydlige kyst af England i Den Engelske Kanal, og er den største engelske ø.

Isle of Wight tilbyder en række ting; prisbelønnede strande og en smuk kyststrækning. Her kan man nyde noget ro, fred og naturlig skønhed.