England

Sammenlign færger fra England til Isle of Wight

Der er flere færgeoverfarter fra England til Isle of Wight. Færger forbinder pt. 5 havne i England med 4 Havne i Isle of Wight.

Der er 106 afgange dagligt på 5 ferry routes som leveres af 3 færgeselskaber, inklusiv Red Funnel, Wightlink & Hovertravel. Den kortest overfart tager omkring 0 time 10 minut (Ryde).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem England og Isle of Wight. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

England Isle of Wight kort

Tryk her for kort

Om England:

England omfatter de centrale og sydlige dele af Storbaitannien, som ligger i det nordlige Atlanterhav, adskilt fra det kontinentale Europa.

Landet er det største af de fire lande, der udgør Storbritannien, og omfatter også 100 mindre øer, herunder Isle of White og Isle of Scilly.

Englands hovedstad, London, er et stort og varieret center og en global hovedstad af finans, mode og kultur.

Rejse med færge er populært blandt den britisk offentlighed og som en ø med et væld af førsteklasses havne, er en England et afgangspunkt til mange destinationer, både indenlandske og internationale. Mange af verdens førende færgeselskaber er velkendte navne.

Om Isle of Wight:

Isle of Wight er beliggende ved den sydlige kyst af England i Den Engelske Kanal, og er den største engelske ø.

Isle of Wight tilbyder en række ting; prisbelønnede strande og en smuk kyststrækning. Her kan man nyde noget ro, fred og naturlig skønhed.