Dodekaneserne

Sådan bookes færger fra Dodekaneserne til Athen

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Dodekaneserne til Athen. Der er 2 færgeselskaber med samlet 15 færgeruter som forbinder Karpathos til Piræus, Kalymnos til Piræus, Kastelorizo til Piræus, Kos til Piræus, Leros til Piræus, Nisyros til Piræus, Patmos til Piræus, Astypalea til Piræus, Rhodos til Piræus, Tilos til Piræus & Lipsi til Piræus.

Den hurtigste rute mellem Dodekaneserne og Athen er Astypalea til Piræus med en sejltid på ca. 7 timer 35 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Dodekaneserne Athen kort

Tryk her for kort

Om Dodekaneserne:

De tolv Dodekanesiske Øer ligger i det sydøstlige hjørne af Det Ægæiske Hav, og har et af de mest solrige klimaer i Grækenland.

Dodekaneserne er så forskellige som de er smukke, og har en komplette græske pakke med et stort udvalg af attraktioner, herunder fantastiske strande, udsøgt mad, historiske vidundere og arkitektoniske mesterværker.

Den mest besøgte og populære ø, Rhodos, er rig på middelalder historie og tilbyder de perfekte rammer for en romantisk gåtur i den berømte gamle bydel. Dodekaneserne har også mange spændende aktiviteter, især på Telendos, hvor man kan scuba-dykke gennem en gammel sunken by.

De Dodekanesiske Øer tilbyder masser af afgangspunkter for mange europæiske destinationer, samt hyppige færger mellem selve øerne. På grund af mængden af øer i denne region, er det nemmest at komme rundt med færge.