De Ægæiske Øer

Sådan bookes færger fra De Ægæiske Øer til Samos

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra De Ægæiske Øer til Samos. Der er 2 færgeselskaber med samlet 15 færgeruter som forbinder Fournoi til Pythagorio, Agios Kirikos til Pythagorio, Karlovassi & Vathi, Chios til Karlovassi & Vathi, Limnos (Myrina) til Vathi & Karlovassi, Mytilene til Vathi & Karlovassi, Fournoi til Pythagorio, Karlovassi & Vathi, Vathi til Karlovassi, Agios Kirikos til Pythagorio, Karlovassi & Vathi, Evdilos til Karlovassi & Vathi, Fournoi til Pythagorio, Karlovassi & Vathi & Limnos (Myrina) til Vathi & Karlovassi.

Den hurtigste rute mellem De Ægæiske Øer og Samos er Vathi til Karlovassi med en sejltid på ca. 40 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

De Ægæiske Øer Samos kort

Tryk her for kort

Om De Ægæiske Øer:

De Ægæiske Øer ligger i Det Ægæiske Hav, mellem den sydlige og østlige side af det græske fastland og den vestlige side af Tyrkiet.

Området dækket af De Ægæiske Øer inkluderer Kykladerne, Dodekaneserne, de Nord Ægæiske Øer, de Saroniske øer, Sporaderne, Kreta og de Ioniske Øer og Euboea. Øgruppen omfatter nogle af de mest populære feriemål, inklusiv Kreta, Lemnos, Lesbos, Chios, Samos og Rhodos.

De Ægæiske Øer anses ofte som varetegnet på græsk kultur og tradition. Udover den åbenlyse triltrækning af solen og sandet, tiltrækkes besøgende ofte af de traditionelle landsbyer med hvidkalede huse, samt de imponerende monumenter af den store forhistoriske civilisation, der blomstrede her.

Færger er den primære metode for rejser omkring øerne.

Om Samos:

Samos er en ø med unik natulig skønhed, der ligger i det østlige Ægæiske Hav, med Chios i nordvest og Dodekanserne i syd.

Samos er en relativt stor ø med historiske steder spredt over hele øen. De charmerende grønne bjerge, som skaber en unik stmosfære, de eneløse vinmarker, der producerer den berømte Samos vin og de smukke kyster med rene hvide sandstrande, gør alle Samos til et fantastisk sted at besøge.