De Ægæiske Øer

Sådan bookes færger fra De Ægæiske Øer til Athen

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra De Ægæiske Øer til Athen. Der er 2 færgeselskaber med samlet 11 færgeruter som forbinder Evdilos til Rafina & Piræus, Chios til Piræus, Mytilene til Piræus, Evdilos til Rafina & Piræus, Fournoi til Piræus, Vathi til Piræus, Agios Efstratios til Lavrio, Agios Kirikos til Piræus, Limnos (Myrina) til Lavrio & Piræus & Psara til Piræus.

Den hurtigste rute mellem De Ægæiske Øer og Athen er Agios Kirikos til Piræus med en sejltid på ca. 6 timer 5 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

De Ægæiske Øer Athen kort

Tryk her for kort

Om De Ægæiske Øer:

De Ægæiske Øer ligger i Det Ægæiske Hav, mellem den sydlige og østlige side af det græske fastland og den vestlige side af Tyrkiet.

Området dækket af De Ægæiske Øer inkluderer Kykladerne, Dodekaneserne, de Nord Ægæiske Øer, de Saroniske øer, Sporaderne, Kreta og de Ioniske Øer og Euboea. Øgruppen omfatter nogle af de mest populære feriemål, inklusiv Kreta, Lemnos, Lesbos, Chios, Samos og Rhodos.

De Ægæiske Øer anses ofte som varetegnet på græsk kultur og tradition. Udover den åbenlyse triltrækning af solen og sandet, tiltrækkes besøgende ofte af de traditionelle landsbyer med hvidkalede huse, samt de imponerende monumenter af den store forhistoriske civilisation, der blomstrede her.

Færger er den primære metode for rejser omkring øerne.