Aegean Islands

Sammenlign færger fra De Ægæiske Øer til Athen

Der er flere færgeoverfarter fra De Ægæiske Øer til Athen. Færger forbinder pt. 6 havne i De Ægæiske Øer med 2 Havne i Athen.

Der er 24 afgange dagligt på 8 ferry routes som leveres af 2 færgeselskaber, inklusiv SeaJets & Hellenic Seaways. Den kortest overfart tager omkring 5 time 45 minut (Athen (Lavrio)).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem De Ægæiske Øer og Athen. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

De Ægæiske Øer Athen kort

Tryk her for kort

Om De Ægæiske Øer:

De Ægæiske Øer ligger i Det Ægæiske Hav, mellem den sydlige og østlige side af det græske fastland og den vestlige side af Tyrkiet.

Området dækket af De Ægæiske Øer inkluderer Kykladerne, Dodekaneserne, de Nord Ægæiske Øer, de Saroniske øer, Sporaderne, Kreta og de Ioniske Øer og Euboea. Øgruppen omfatter nogle af de mest populære feriemål, inklusiv Kreta, Lemnos, Lesbos, Chios, Samos og Rhodos.

De Ægæiske Øer anses ofte som varetegnet på græsk kultur og tradition. Udover den åbenlyse triltrækning af solen og sandet, tiltrækkes besøgende ofte af de traditionelle landsbyer med hvidkalede huse, samt de imponerende monumenter af den store forhistoriske civilisation, der blomstrede her.

Færger er den primære metode for rejser omkring øerne.